Het mooiste aan mijn vak, vind ik het contact met mijn klanten. Ik kan hen helpen met de aankoop van een (andere) woning, een verbouwing of om schoon schip te maken. Ik vind het fijn als ik echt het verschil kan maken dankzij mijn kennis en het meedenken met de klant. Daar haal ik mijn energie uit. Het liefst kom ik bij de mensen thuis omdat je dan weer in een andere omgeving bent. Mensen voelen zich op hun gemak en dat werkt heel prettig.

Mijn kracht ligt in mijn ervaring. Na bijna 30 jaar als hypotheekadviseur aan het werk te zijn geweest, heb ik bijna alle mogelijke wensen/scenario’s al een keer gehad. Hierdoor kan ik vrij snel al een beeld geven of een aanvraag wel of niet mogelijk is en waar je rekening mee moet houden.

Ik ben getrouwd met Angelique en heb 2 kinderen van 20 en 18 jaar oud. Beiden zijn nog alleen maar in het weekend thuis. Vanaf mijn 6e jaar woon ik in Hoorn met veel plezier. In 1999 een huis gekocht en daar wonen we nog steeds. Zoals velen, zijn wij nu druk bezig om ons huis te verduurzamen. Als hobby heb ik sport, in de breedste zin van het woord. Zelf tennis ik nog ( maar ik ga waarschijnlijk padellen) en ik fiets. Maar ik kijk ook graag naar de sport van mijn kinderen, badminton en basketbal.