In welke branche je ook werkzaam bent, als ondernemer komt er veel op je af. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden en waarvan je op de hoogte moet blijven. Tijd om  verzekeringen weer eens door te nemen, is er vaak niet. Daarom staan wij voor je klaar.

Gratis Bedrijfsverzekeringscheck

Tijdens de gratis Bedrijfsverzekeringscheck brengt onze adviseur samen met jou de bedrijfsrisico’s in beeld. Vervolgens stemmen wij af hoe je deze risico’s kunt voorkomen en beperken, en waar nodig verzekeren.

Laatste blogs

Westfriese Bibliotheken gebruiken coronatoolkit Univé

Chantal Trigallez, directeur van de Westfriese Bibliotheken, vertelt over de opstart met behulp van de coronatoolkit en desinfectiezuilen van Univé.

Waarom de aansprakelijkheids- verzekering je een hoop ellende scheelt

Per ongeluk iets kapot gemaakt bij anderen? Geen nood, want daarvoor is er de Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren.

1000 tijdschriften voor cliënten van Omring

Het Ledenfonds steunt financieel maatschappelijke initiatieven die dagelijks strijden tegen COVID-19: zo ook aan Omring.

Welke verzekeringen heb je als ZZP'er nodig?

Er komt veel op je af wanneer je voor jezelf begint. Vergeet je ook niet de nodige verzekeringen te regelen? Lees hier alle tips.

Een dag uit het leven van onze verzekeringsadviseur uit Zwolle

Van werken in een winkel in de drukste winkelstraat van Zwolle, naar een rustige werkkamer in het pittoreske dorp Dalfsen.