In mijn werk is geen dag hetzelfde. Als MKB adviseur kom je dagelijks bij klanten over de vloer. De meeste klanten zijn trots op hun bedrijf en geven me graag een kleine rondleiding. Elke ondernemer is weer anders en heeft zijn eigen verhaal.

Ondernemers moeten veel verschillende dingen regelen en de meesten vinden het prettig als ze daar wat hulp bij krijgen. Het simpel doornemen van de belangrijkste bedrijfsrisico’s en de daarbij horende oplossingen geeft vaak al lucht. Ik help bij het maken van keuzes. Niet elk risico hoeft men af te dekken, wel de belangrijkste, zodat de continuïteit van de onderneming niet in gevaar komt.

Als adviseur moet je weten wat er speelt in de branche en dezelfde taal spreken als de klant. Door als team expertise en ervaringen met elkaar te delen, hebben we allemaal de kennis in huis om altijd een oplossing te vinden. Daarnaast is het belangrijk om goed te luisteren naar iedere klant, zodat mijn advies aansluit op de situatie, plannen en wensen van die specifieke klant.

In mijn vrije tijd ben ik druk met sport en een studie.