Welk corona-initiatief verdient een steuntje in de rug?

Het coronavirus vereist van ons creativiteit, inventiviteit en het vermogen snel aan te passen. En hoewel we als samenleving afstand moeten nemen, staan we dichter bij elkaar dan ooit. Dit zie je óók terug in de liefdevolle initiatieven die door het hele land georganiseerd worden, groot of klein. Voor elkaar, door elkaar.

Kent u een maatschappelijke organisatie of initiatief bij u in de buurt die wel een financieel steuntje in de rug kan gebruiken? Univé Ledenfonds biedt een helpende hand door bedragen beschikbaar te stellen vanuit het fonds*, speciaal voor de hartverwarmende initiatieven die zijn ontstaan tijdens de coronacrisis.

*Een financiële bijdrage wordt niet automatisch toegekend bij het indienen van een aanvraag. Deze aanvragen worden beoordeeld aan de hand van onze fondsvoorwaarden.

Spelregels

Het initiatief of organisatie welke u aandraagt, moet in ieder geval:

  • Een initiatief zijn welke tijdens de coronacrisis (of ten behoeve van) is ontstaan

  • Een maatschappelijk doel dienen (én dus geen commerciële doelstelling)

  • Bij voorkeur ondersteuning van directe zorg of hulpmiddelen bieden

  • Actief zijn in Noord-Holland, noordelijk deel Groene Hart óf Zwolle

Dien hieronder uw aanvraag in

Wat doet het Ledenfonds?

Stichting Univé Noord-Holland Ledenfonds doet (normaal gesproken) donaties aan lokale maatschappelijke initiatieven die gericht zijn op verbetering van (het gevoel van) veiligheid, leefbaarheid, sociale cohesie, zelfredzaamheid en/of de gezondheid.

In deze tijden doet het fonds niets liever dan een helpende hand bieden aan initiatieven die tijdens de coronacrisis zijn ontstaan.