Welk goed doel verdient een steuntje in de rug?

Kent u een (sport)vereniging, club of maatschappelijke organisatie bij u in de buurt die wel een steuntje in de rug kan gebruiken?

Wij mogen maar liefst tweemaal 1000,- doneren vanuit het Univé Ledenfonds. Dit fonds doet donaties aan lokale goede doelen, verenigingen of maatschappelijke instanties en zorgt dus graag voor een ander. Dat is niet alleen hartverwarmend, maar ook de kern van ons bestaan. Want alleen door samen te werken, bereiken we zoveel meer.

Breng dus uw stem uit! De twee goede doelen met de meeste stemmen ontvangen deze gulle donatie.

Spelregels

De club, vereniging of maatschappelijke organisatie die u aandraagt, moet in ieder geval:

  • Een maatschappelijk doel dienen (én dus geen commerciële doelstelling);
  • Een bijdrage leveren aan de veiligheid, leefbaarheid, sociale verbinding, zelfredzaamheid en/of de gezondheid van de inwoners van Zwolle;
  • Actief zijn in Zwolle.

Tot wanneer kan ik stemmen?

Stemmen is mogelijk t/m 30 augustus 2022.

Let op: u kunt slechts één stem op uw goede doel uitbrengen!

Ja, ik wil graag stemmen op:

Helaas is het niet meer mogelijk om uw stem uit te brengen. Op zaterdag 3 september maken we om 11:00 uur de winnaars bekend tijdens de feestelijke open dag in onze Univé-winkel in Zwolle.

Bekendmaking winnaars

Welke twee goede doelen uiteindelijk ondersteund worden? Dat maken we op 3 september om 11.00 uur bekend tijdens de feestelijke open dag van onze vernieuwde Univé-winkel in Zwolle (Nieuwstraat 126). Komt u ook? Koffie en iets lekkers staat klaar.

Zwolse stadswandeling

Niets zo leuk als een wandeling door eigen stad. Tijdens de feestelijke open dag op zaterdag 3 september vertrekt er vanaf 10:30 uur ieder uur een groep wandelaars. Ontdek de geheimen van de stad tijdens een anderhalf uur durende wandeling langs Zwolse sfeervolle straatjes en verstopte binnentuinen. Deelname is kosteloos. Meld u hier direct aan.