Hoe ziet jouw Victor Veilig pop eruit?

Je kent hem misschien wel. Dat mannetje met zijn felgekleurde lijf, rode petje en bijpassende vlag langs de kant van de weg. ‘SLOW!’ staat er met koeienletters op zijn 80 centimeter grote plastic lijf geschreven. Victor Veilig – ja, dat is zijn échte naam – is bedoeld om het verkeer in de buurt af te remmen en daarmee meer verkeersveiligheid voor kinderen te creëren. Stel jij zou je eigen ‘opvallende’ Victor Veilig pop mogen ontwerpen, hoe zou die er dan uitzien? Daar zijn wij heel benieuwd naar! Belangrijk is in ieder geval dat hij goed opvalt in het verkeer.

Haal jouw kleurplaat bij één van onze Univé-winkels, pak je stiften en potloden erbij en laat je creativiteit de vrije loop! Woon je niet in de buurt van een Univé-winkel? Geen probleem, download hier dan de kleurplaat en print deze uit.

Onder de deelnemers verloten we een air up waterfles!

Ontdek onze app ‘Veilig op Weg’

Univé vindt verkeersveiligheid belangrijk. Daarom hebben we voor onze autoverzekering de gratis aanvullende dekking Veilig op Weg ontwikkeld. Dit is een functie in de Univé App die inzicht geeft in uw rijgedrag en telefoongebruik (MONO rijden) in de auto.

Bij veilig rijgedrag krijgt u als beloning maximaal 10% korting op uw totale autopremie (inclusief aanvullende dekkingen). Dat is Veilig op Weg van Univé. Sluit nu uw Univé autoverzekering af. 

Heeft u al een Univé-autoverzekering? Sluit Veilig op Weg dan gratis af via Mijn Univé.