• Univé Noord-Holland

Verzekeringspakket doornemen

Uw verzekeringspakket een keer goed doornemen met één van onze adviseurs? Meld u dan aan voor een gratis adviesgesprek. U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag!

Wat levert het u op?
1. Overzicht van uw verzekeringen.
2. U verzekert alleen wat echt nodig is.
3. Een mogelijke besparing.

Ja, ik maak graag een afspraak om mijn verzekeringspakket door te nemen

Persoonlijke service in onze winkels

Voor persoonlijke service en advies over uw verzekeringen kunt u van maandag tot en met vrijdag terecht in onze winkels bij u in de buurt. Voor al onze winkels kijk op www.unive.nl/plus

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 uur

Telefonisch advies

Wist u dat u bijna al uw verzekeringszaken telefonisch kunt afhandelen? U kunt ons op werkdagen bereiken van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur op op (072) 502 45 50. Onze medewerkers hebben toegang tot uw verzekeringsgegevens en staan u graag met raad en daad bij.

Via internet

Uw verzekeringszaken doen op een plaats en moment waarop het u het beste uitkomt? Dat kan via www.mijnunive.nl en de Univé app. Zo kunt u via een veilige verbinding eenvoudig en snel online een adreswijziging doorgeven, uw polissen inzien en een nieuwe verzekering afsluiten. Heeft u hulp nodig bij het inloggen? Onze medewerkers helpen u graag op weg of kijk hier voor handige tips & tricks.

Een adviseur bij u thuis

Kunt u om uiteenlopende redenen niet langskomen bij één van onze winkels? Is telefonisch of online contact ook niet mogelijk? Wij denken graag met u mee over een passende oplossing, bijvoorbeeld een adviseur aan huis. Zo zijn en blijven we ook na 1 februari 2017 dichtbij.