Het werk als MKB-Specialist bij Univé vind ik heel afwisselend. Ondernemers zijn energiek en hebben allemaal hun eigen verhaal. Vooral degenen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt, boeien mij. Als mensen hun hart gevolgd hebben, dan is die energie vaak voelbaar in het hele bedrijf. Klanten hebben aan mij een deskundige, down-to earth adviseur die de juiste vragen stelt en passende oplossingen biedt. Zodat de ondernemer zich kan focussen op zijn bedrijf.

Ik merk dat er tussen mij en mijn klanten een goede wisselwerking is. Eerlijkheid en duidelijkheid vind ik erg belangrijk. Als een ondernemer iets wil verzekeren wat eigenlijk overbodig is, dan zal ik dat afraden. En bij het afsluiten van een nieuwe verzekering sta ik óók stil bij wat er niet verzekerd is. Zo voorkom ik een hoop misverstanden. Ik merk dat mijn klanten dat waarderen en ons daardoor ook regelmatig bij anderen introduceren. Mooiere reclame is er niet.

De coöperatieve gedachte van Univé past bij mij. In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger bij een voetbalvereniging in Heerhugowaard. En ik geloof in ‘wie goed doet, goed ontmoet’.