In 2006 ben ik bij Univé begonnen als “MKB-Specialist”. Ik doe dit werk al ruim 20 jaar, hiervoor bij tussenpersonen in Amsterdam en West-Friesland. Verreweg het leukste aan mijn vak is de band die er tussen mij en mijn klanten ontstaat. Sommige ondernemers ken ik al jaren, voor hen ben ik inmiddels echt een sparringpartner.

Hoewel een groot deel van mijn klanten in de bouwbranche zit, heb ik ook relaties in heel andere branches: van autodealers tot een betaald voetbal organisatie. Juist deze afwisseling zorgt ervoor dat ik mijn werk nog steeds met enorm veel plezier doe.

De diversiteit brengt met zich mee dat de bedrijfsrisico’s ook sterk kunnen verschillen. Aan mij de taak om deze risico’s in kaart te brengen en indien nodig en gewenst te verzekeren.

De laatste jaren is een aantal van mijn klanten helaas getroffen door flinke branden. Dan moeten we ons als Univé bewijzen. Dan moeten we er staan. Op zo’n moment blijkt of we ons werk goed gedaan hebben. Hoewel het voor de ondernemer een hele moeilijke, drukke en vaak zeer stressvolle periode betekent, geeft het mij toch enorm veel voldoening om zulke trajecten in goede banen te leiden.

Oorspronkelijk kom ik uit Amsterdam, maar woon sinds eind jaren negentig in Heiloo. Echte hobby’s heb ik niet, wel wandel ik graag, ik kijk veel voetbal op TV en dart regelmatig met een paar vrienden.