Ik werk sinds 2007 werk ik bij Univé. De afgelopen jaren werkte ik in meerdere winkels in de Zaanstreek, zoals Zaandam, Krommenie en Purmerend. Mijn vaste plek was in Wormer.

Nu werk ik op het Adviescentrum in Heerhugowaard en ben ik gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen. Kosten voor een uitvaart stijgen jaarlijks. Om te voorkomen dat nabestaanden met hoge kosten geconfronteerd worden bij overlijden, is het goed om over een uitvaartverzekering na te denken. Het valt me op dat mensen vaak pas na het verlies van een dierbare gaan nadenken over de gevolgen van hun overlijden. Ze komen dan pas tot het besef dat er niets geregeld is of dat er onvoldoende middelen worden uitgekeerd bij overlijden.

Het persoonlijke contact met klanten zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik streef ernaar dat klanten een goed gevoel aan een gesprek overhouden. Door iets te doen wat een klant niet van je verwacht, of door mee te denken met de klant en zo tot een passende oplossing te komen.

Mijn werk is veelzijdig en ondanks dat ik al een tijdje mee draai, leer ik nog dagelijks nieuwe dingen. Dit komt ook doordat we bij Univé continu worden bijgespijkerd. Door dichtbij de klant te blijven kunnen we net iets meer aandacht en service geven dan andere verzekeraars. Daarom vertrouw ik erop dat we in de toekomst deze meerwaarde kunnen blijven bieden.