In mijn functie als Adviseur Collectieve Markt kom ik bij veel verschillende bedrijven: verschillend in omvang en verschillend van aard, van heel groot tot klein, van profit tot non-profit. Voor (grote) werkgevers in ons werkgebied beheer ik de collectieve contracten. Zij vinden het fijn om hun werknemers iets extra’s te bieden en Univé is blij met de samenwerking. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Samen met de werkgevers bespreek ik welke collectieve voordelen we kunnen bieden en ik zorg voor de informatievoorziening richting de medewerkers.

Daarnaast ben ik ook ‘gewoon’ verzekeringsadviseur voor de MKB-markt. Mijn expertise ligt op het gebied van verzuimverzekeringen. Dit werkgebied is enorm in beweging. Op het gebied van sociale zekerheid verandert op het moment veel. Mijn collega’s en ik worden daarom continu bijgespijkerd. Als je weet wat er speelt, dan ben je ook een goede gesprekspartner van je klant en dat krijg ik ook vaak terug van klanten. Van collega’s trouwens ook.

De diversiteit van de functie maakt het werken bij Univé voor mij nog steeds uitdagend. Sommige verzekeringen steken ingewikkeld in elkaar. Ik vind het belangrijk dat de klant weet wat voor product hij afneemt en peil daarom altijd goed of hij het echt heeft begrepen. Anders leg ik het liever nog een keer uit.

Ontspanning vind ik in sporten. Ik tennis, handbal en wandel, ben actief supporter bij mijn kinderen in het weekend en ben actief als bestuurslid bij dé handbalvereniging in Westfriesland: Westfriesland SEW.