Univé blijft in Heerhugowaard!

Valt het jou ook op dat er steeds meer financiële dienstverleners uit Heerhugowaard vertrekken? Kijk maar naar de ABN, ING en de Rabobank. En ook lokale tussenpersonen fuseren of trekken zich terug. Univé daarentegen, blijft in Heerhugowaard. Zo zijn wij persoonlijk en dichtbij voor onze ruim 26.000 leden in deze marinestad en de directe omgeving.

Toegankelijk
Even langslopen bij onze winkel met of zonder afspraak voor een vraag, een goed advies of het melden van een schade. En geholpen worden door een adviseur die met jou meedenkt en jouw persoonlijke situatie kent, dat is wat veel klanten waarderen.

Scherpe premies en goede voorwaarden
Wist je dat je bij Univé vaak voordeliger bent verzekerd dan bij andere maatschappijen? Kom langs of meld je aan voor een gratis en vrijblijvende Verzekeringscheck. Binnen een uurtje weet je of jouw verzekeringen beter en voordeliger kunnen. Je beslist zelf of je wilt overstappen of niet.

Ja, ik meld mij aan voor een gratis Verzekeringscheck.

  • Hidden
  • Hidden
  • Uw gegevens

Je vindt onze winkel aan de M. de Klerkweg 1 in Heerhugowaard in het hoofdgebouw van Univé Noord-Holland. De winkel – naast McDonald’s – is zeer goed bereikbaar: u kunt er gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren.