Wilt u genieten van de overwaarde van uw woning?

Als u met pensioen bent, wilt u genieten van het leven. Is de waarde van uw huis hoger dan uw hypotheek? Dan heeft u overwaarde. U bezit dan een flink vermogen, maar dit geld zit vast in uw huis. Terwijl u dit geld misschien wel wilt gebruiken om leuke dingen mee te doen. Of om uw woning aan te passen, een grote aankoop te doen of uw kind te helpen bij het kopen van een huis. Kortom, genoeg redenen te bedenken waarom u over het geld wilt beschikken.

Heeft u behoefte aan meer informatie hierover? En wilt u weten wat dit in uw situatie betekent? Meld u gerust aan voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur. In circa een half uur heeft u inzicht in uw mogelijkheden.

Een hypotheek die bij u past

Omdat Univé zaken doet met meerdere geldverstrekkers in Nederland, kunt u rekenen op een onafhankelijk gesprek met een gecertificeerde en deskundige adviseur.

In de winkel of telefonisch

U kunt kiezen uit een oriëntatiegesprek in onze Univé-winkel aan het Breed 5 in Hoorn of een telefonische afspraak. Beide opties zijn gratis en vrijblijvend. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Ja, ik meld mij aan voor een gratis oriëntatiegesprek.

De voordelen:

  • eerlijk, onafhankelijk advies
  • keuze uit meerdere hypotheekverstrekkers
  • altijd een hypotheek op maat
  • heldere taal, duidelijke keuzes
  • advies in onze winkel of bij u thuis