Stadswandeling door de gezellige straatjes van Alkmaar!

Wandelen in de gezonde buitenlucht is goed voor de mens. Helemaal wanneer we daar een dosis ontspanning aan toevoegen! Dat gebeurt allemaal tijdens de mooie stadswandeling door hartje Alkmaar, die we in samenwerking met de VVV organiseren. 

Heb je zin om langs de geheimen van Alkmaar te wandelen? Dan is deze stadswandeling echt iets voor jou! Het historische Alkmaar is een stad vol met bezienswaardigheden. In hartje centrum vind je historische gevels, karakteristieke panden en talloze monumenten. Tijdens de stadswandeling neemt gids Alexandra Honings van Stadsgids Alkmaar je mee om dit alles – én meer – te ontdekken!

Wil je gezellig als koppel meedoen? Leuk! Let er dan wel op dat je je per persoon inschrijft. 

Datum en tijd:
Vrijdag 27 mei, 11:00 uur / 14:00 uur
Zaterdag 28 mei, 11:00 uur / 14:00 uur

Duur wandeling: 1.5 uur

Startpunt:
De start van de stadswandeling is bij de Univé-winkel, Koorstraat 55. Je bent een half uur voor de start van harte welkom in onze winkel om te genieten van koffie/thee en iets lekkers. Deelname is gratis. Schrijf je snel in, want vol is vol.

Ik meld me graag aan voor de gratis stadswandeling!

Waarom deze gratis stadswandeling?

Als verzekeraar vinden we het belangrijk dat mensen goed voor zichzelf zorgen. Daar vallen ontspanning en beweging óók onder. Met deze stadswandeling zorgen we ervoor dat we mensen met elkaar verbinden en op een ontspannen manier gezond bezig zijn. 

Mooi meegenomen: de stadswandeling vindt plaats in het historische centrum waar onze Univé-winkel ook gevestigd is!