Stadswandeling in Zwolle

Hoewel de deuren van onze vernieuwde winkel in Zwolle alweer een tijdje open zijn, vieren we dit tijdens de feestelijke open dag op zaterdag 3 september. Daar is deze mooie stadswandeling – waar bewegen wordt gecombineerd met ontspanning – ook onderdeel van. Want wat is nu leuker dan een gezonde wandeling in de buitenlucht te maken én tegelijkertijd genieten van al het moois dat Zwolle te bieden heeft?

Heeft u zin om langs de geheimen van Zwolle te wandelen? Dan is deze stadswandeling echt iets voor u. Zwolle is een Hanzestad vol met bezienswaardigheden. Binnen de stadsgrachten staan talloze monumenten, musea, historische gevels en karakteristieke panden. Tijdens de stadswandeling ontdekt u dat allemaal – én meer!

Afhankelijk van uw vertrektijd kunt u vooraf of na afloop genieten van koffie/thee en een gebakje in onze vernieuwde winkel.

Wilt u gezellig als koppel meedoen? Leuk! Let er dan wel op dat u zich per persoon inschrijft.
Ook niet-Univé klanten zijn van harte welkom!

Datum en tijd:
Zaterdag 3 september vertrekt op de volgende tijden een groep voor de stadswandeling: 10:30 uur / 11:30 uur / 12:30 uur / 13:30 uur / 14:30 uur

Duur wandeling: 1.5 uur

Startpunt:
De start van de stadswandeling is bij de Univé-winkel, Nieuwstraat 126. Deelname is gratis. Schrijf u snel in, want vol is vol.

Ja, ik meld mij graag aan voor de stadswandeling!

  • Hidden
  • Hidden
  • There are no options available for this field.

Feestelijke open dag Univé Zwolle

De Univé-winkel in Zwolle is onlangs in een nieuw jasje gestoken! Om dit te vieren organiseren we op 3 september een feestelijke open dag. Vandaar dat we u graag uitnodigen deel te nemen aan de mooie stadswandeling door hartje Zwolle. 

Mooi meegenomen: de stadswandeling vindt plaats in Zwolle waar onze Univé-winkel ook gevestigd is! Tijdens onze feestelijke open dag op 3 september is er in de winkel genoeg leuks te doen, denk aan een karikatuurtekenaar, een kantelwagen en leuke kinderactiviteiten. En dit uiteraard allemaal onder het genot van een lekker hapje en drankje. Van harte welkom!

Bekendmaking winnaars Goede doelen actie

Welke twee goede doelen ontvangen 1000,- vanuit het Ledenfonds? De winnaars van de Goede doelen actie maken we op 3 september om 11.00 uur bekend tijdens de feestelijke open dag van onze vernieuwde Univé-winkel in Zwolle (Nieuwstraat 126). Komt u ook? Koffie en iets lekkers staat klaar.

stadswandeling-zwolle