Stadswandeling door de gezellige straatjes van Schagen

Wandelen in de gezonde buitenlucht is goed voor de mens. Helemaal wanneer we daar een dosis ontspanning aan toevoegen! Dat gebeurt allemaal tijdens de mooie stadswandeling door hartje Schagen, die we in samenwerking met het Toeristisch Informatiepunt Schagen organiseren. 

Heeft u zin om langs de geheimen van Schagen te wandelen? Dan is deze stadswandeling echt iets voor u! Het historische Schagen is een stad vol met bezienswaardigheden. In hartje centrum vindt u historische gevels, karakteristieke panden en talloze monumenten. Tijdens de stadswandeling neemt een stadsgids u mee om dit alles – én meer – te ontdekken!

Wilt u gezellig als koppel meedoen? Leuk! Let er dan wel op dat u zich per persoon inschrijft.
Ook niet-Univé klanten zijn van harte welkom!

Datum en tijd:
Vrijdag 16 september, 11:00 uur / 13:30 uur

Duur wandeling: 1.5 uur

Startpunt:
De start van de stadswandeling is bij de Univé-winkel, Hoep 2C. U bent een half uur voor de start van harte welkom in onze winkel om te genieten van koffie/thee en iets lekkers. Deelname is gratis. Schrijf u snel in, want vol is vol.

Ik meld me graag aan voor de gratis stadswandeling!

Helaas is het maximum aantal inschrijvingen voor de wandelingen bereikt. U kunt zich nog wel aanmelden voor de reservelijst Zodra wij een afmelding ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. En bij voldoende extra aanmeldingen overwegen wij om een extra wandeling te organiseren.

Waarom deze gratis stadswandeling?

Als verzekeraar vinden we het belangrijk dat mensen goed voor zichzelf zorgen. Daar vallen ontspanning en beweging óók onder. Met deze stadswandeling zorgen we ervoor dat we mensen met elkaar verbinden en op een ontspannen manier gezond bezig zijn. 

Mooi meegenomen: de stadswandeling vindt plaats in Schagen waar onze Univé-winkel ook gevestigd is!