Bedrijfsverzekeringen voor zzp’ers

Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel? Met de bedrijfsverzekeringen van Univé verzekert u zichzelf en uw onderneming tegen de risico’s die horen bij het ondernemerschap.

Het is vaak niet nodig om ieder denkbaar risico te verzekeren. Maar het is verstandig een aantal verzekeringen af te sluiten voor die risico’s die u zelf niet wilt of kunt dragen.

Flexibele dekking bij zzp verzekering

We bieden zzp verzekeringen op maat, zodat uw bedrijfsverzekeringen passen bij uw bedrijfsrisico’s, uw verwachtingen en uw budget. Al onze verzekeringen voor zzp’ers bieden een flexibele dekking. Hierdoor heeft u de optie om meer of juist minder risico af te dekken.

Het volledige overzicht van zzp-verzekeringen vindt u hier.

Onze adviseurs

Persoonlijk contact en goede bereikbaarheid vinden we belangrijk. U kunt onze adviseurs eenvoudig telefonisch of per email bereiken. Bel (072) 502 4510 of stuur een e-mail aan bedrijven@unive.nl. Ons team staat voor u klaar!

Maak kennis met onze adviseurs voor kleine ondernemers en zzp’ers

Zakelijke verzekeringen voor

Bij Villa Lilla is aandacht de sleutel tot succes

Het aantal vrouwelijke ondernemers in Nederland neemt enorm toe. Maar toen Susanne er 20 jaar geleden voor koos om samen met Paulien voor zichzelf te beginnen liepen zij wel tegen wat weerstand aan. Lees hun verhaal en laat je inspireren door hun doorzettingsvermogen.
Laat jouw bedrijfswinst niet in rook opgaan

Overleeft jouw bedrijf een brand?

De gevolgen van een bedrijfsbrand reiken vaak verder dan alleen de materiële schade. Het hele bedrijf kan stil komen te liggen, terwijl de kosten doorlopen. In de praktijk blijkt dat veel bedrijven de gevolgen van een brand in hun bedrijf onderschatten. Adviseur Erik Kruijer geeft een aantal tips zodat je goed voorbereid bent, mocht jou dit overkomen.

Hoe zit het met aansprakelijkheid wanneer je personeel inhuurt?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als ondernemer met personeel. Wist je bijvoorbeeld dat jij niet alleen aansprakelijk kan worden gesteld voor schade die jij veroorzaakt, maar ook voor schade die wordt veroorzaakt door je (ingehuurde) personeel? We geven graag tips om je meer inzicht te geven in de risico’s die jouw bedrijf met zich meebrengt.

Gezond en vitaal ondernemen

Als ondernemer is niet alleen je zaak belangrijk, ook of je goed in je vel zit is relevant. Immers, alleen als je je fit en vitaal voelt, kun je lekker ondernemen en is de kans op arbeidsongeschiktheid een stuk kleiner. Daarom zit er in jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering een gezond en vitaal budget.

Uit de roulatie door covid

Martijn van Giersbergen is al 18 jaar schilder in loondienst als hij besluit voor zichzelf te beginnen. Daarbij gaat hij niet over één nacht ijs. Want als hij ergens aan begint, wil hij dat wel goed doen. Dus vraagt hij Univé advies over zijn verzekeringen. Gelukkig maar, want daardoor is hij ook verzekerd voor arbeidsongeschiktheid. En dat overkomt hem sneller dan verwacht.