Bedrijfsverzekeringen voor zzp’ers

Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel? Met de bedrijfsverzekeringen van Univé verzekert u zichzelf en uw onderneming tegen de risico’s die horen bij het ondernemerschap.

Het is vaak niet nodig om ieder denkbaar risico te verzekeren. Maar het is verstandig een aantal verzekeringen af te sluiten voor die risico’s die u zelf niet wilt of kunt dragen.

Flexibele dekking bij zzp verzekering

We bieden zzp verzekeringen op maat, zodat uw bedrijfsverzekeringen passen bij uw bedrijfsrisico’s, uw verwachtingen en uw budget. Al onze verzekeringen voor zzp’ers bieden een flexibele dekking. Hierdoor heeft u de optie om meer of juist minder risico af te dekken.

Het volledige overzicht van zzp-verzekeringen vindt u hier.

Onze adviseurs

Persoonlijk contact en goede bereikbaarheid vinden we belangrijk. U kunt onze adviseurs eenvoudig telefonisch of per email bereiken. Bel (072) 502 4510 of stuur een e-mail aan bedrijven@unive.nl. Ons team staat voor u klaar!

Maak kennis met onze adviseurs voor kleine ondernemers en zzp’ers

Zakelijke verzekeringen voor

Fire Killing Cap

De paperclip, wasknijper, het beschuitje met inkeping; het zijn producten waar iedereen graag de uitvinder van zou zijn geweest. Simpel, maar door hun eenvoud briljant. Dat geldt ook voor het idee van Mick Blokker; de geestelijke vader van de ‘Fire Killing Cap’: de dop die samen met een simpele fles frisdrank, vuur in de kiem smoort.

Een bedrijf starten

Het in beeld brengen van je bedrijfsrisico’s kan lastig zijn. Zeker als je gaat starten of net gestart bent. Wij helpen jou!

Fijne feestdagen!

Nog even en dan is 2021 voorbij. Een jaar waarin ondernemers uitgedaagd werden tot omdenken, nieuwe dingen gingen uitproberen of misschien wel moeilijke beslissingen moesten nemen. Wat het nieuwe jaar ons gaat brengen dat weten we niet. Maar wat er ook gebeurt, wij zijn er voor jou. Met hulp en adviezen op het juiste moment en natuurlijk blijven we je inspireren met informatieve, leuke en interessante (klant)verhalen. Op naar een succesvol 2022!

Univé waarschuwt ondernemers voor cyberaanval

In navolging van het Nationaal Cyber Security Centrum waarschuwen wij ondernemers voor een cyberaanval. Er is ten aanzien van de software Apache Log4j, dat veel gebruikt wordt in webapplicaties en andere systemen een ernstige kwetsbaarheid gevonden.

De juridische kant van de Wkb

Het belangrijkste doel van de Wkb is dat de kwaliteit van bouwprojecten verbetert en risico’s en faalkosten verminderen. De Wkb regelt dat je (net als nu) niet alleen goed werk levert, maar dat je dit ook kunt aantonen.