Bedrijfsverzekeringen voor zzp’ers

Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel? Met de bedrijfsverzekeringen van Univé verzekert u zichzelf en uw onderneming tegen de risico’s die horen bij het ondernemerschap.

Het is vaak niet nodig om ieder denkbaar risico te verzekeren. Maar het is verstandig een aantal verzekeringen af te sluiten voor die risico’s die u zelf niet wilt of kunt dragen.

Flexibele dekking bij zzp verzekering

We bieden zzp verzekeringen op maat, zodat uw bedrijfsverzekeringen passen bij uw bedrijfsrisico’s, uw verwachtingen en uw budget. Al onze verzekeringen voor zzp’ers bieden een flexibele dekking. Hierdoor heeft u de optie om meer of juist minder risico af te dekken.

Het volledige overzicht van zzp-verzekeringen vindt u hier.

Onze adviseurs

Persoonlijk contact en goede bereikbaarheid vinden we belangrijk. U kunt onze adviseurs eenvoudig telefonisch of per email bereiken. Bel (072) 502 4510 of stuur een e-mail aan bedrijven@unive.nl. Ons team staat voor u klaar!

Maak kennis met onze adviseurs voor kleine ondernemers en zzp’ers

Zakelijke verzekeringen voor

Univé Noord-Holland geeft geld terug aan haar leden

Ook dit jaar werd het Zuiderzeemuseum Enkhuizen weer verblijd met het nieuws dat zij een deel van de betaalde premie terugkrijgen. Wat het museum met het mooie bedrag gaat doen, vertelt Jeroen Essen in onze blog.

Het belang van een verzuimverzekering

Je hebt een goedlopende onderneming met fijne medewerkers. Maar stel nou dat een van je medewerkers langdurig ziek wordt? Welke verplichtingen moet je dan nakomen en hoe kan je je daarvoor verzekeren? In onze blog legt adviseur Carlo Veerman het een en ander uit.

Klantverhaal Telstar

Achter onze zakelijke klanten schuilt altijd wel een mooi verhaal. Dit keer SC Telstar: we gingen in gesprek met bestuurder Pieter de Waard. Over hun sociale rol, Stichting Telstar Thuis, het woord ‘eigenzinnig’ en waarom wij als coöperatie zonder winstoogmerk nu eigenlijk zo goed bij hen passen.

Gehackt na het klikken op een phishing e-mail

Zzp'er Karel Zandstra ontving in maart een e-mail. De afzender leek bekend en hij klikt niets vermoedend op een link die erin staat. Niet veel later komt Karel erachter dat hij is getroffen door cybercrime. Lees hier zijn verhaal.

Voorkom een burn-out met de AOV op maat

Lodewick is een echt familiebedrijf dat al jaren van vader op zoon is overgegaan. Het plan dat Sander nu het stokje gaat overnemen van zijn vader, maakt veel los bij beiden. Gelukkig kan Sander een burn-out buiten de deur houden.