Bedrijfsverzekeringen voor zzp’ers

Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel? Met de bedrijfsverzekeringen van Univé verzekert u zichzelf en uw onderneming tegen de risico’s die horen bij het ondernemerschap.

Het is vaak niet nodig om ieder denkbaar risico te verzekeren. Maar het is verstandig een aantal verzekeringen af te sluiten voor die risico’s die u zelf niet wilt of kunt dragen.

Flexibele dekking bij zzp verzekering

We bieden zzp verzekeringen op maat, zodat uw bedrijfsverzekeringen passen bij uw bedrijfsrisico’s, uw verwachtingen en uw budget. Al onze verzekeringen voor zzp’ers bieden een flexibele dekking. Hierdoor heeft u de optie om meer of juist minder risico af te dekken.

Het volledige overzicht van zzp-verzekeringen vindt u hier.

Onze adviseurs

Persoonlijk contact en goede bereikbaarheid vinden we belangrijk. U kunt onze adviseurs eenvoudig telefonisch of per email bereiken. Bel (072) 502 4510 of stuur een e-mail aan bedrijven@unive.nl. Ons team staat voor u klaar!

Maak kennis met onze adviseurs voor kleine ondernemers en zzp’ers

Zakelijke verzekeringen voor

Open polis versus vaste taxatie

Je bedrijfspand of inventaris kan je op twee manieren verzekeren; op basis van een vaste taxatie of een open polis met een geschat verzekerd bedrag. Wat zijn de voor- en nadelen van beide manieren? Cindy Schrooder, teamleider Acceptatie Brandverzekeringen bij Univé, legt de verschillen uit.

Waardestijgingen

Veel producten (voorraden), materialen en ook dieren (koeien en kalveren) stijgen in waarde. Ondernemers krijgen hoe dan ook te maken met deze waardestijgingen. MKB en Agrarisch Specialist Jan Schouten vertelt er meer over in onze blog.

Welke risico's horen bij een bedrijfspand

Je eigen bedrijfspand…. een droom van veel ondernemers! Maar bij een bedrijfspand horen ook risico’s. Wij hebben ze voor jou in beeld gebracht. Heb jij aan alles gedacht?

Univé als zakelijke brandverzekeraar

Als zakelijke brandverzekeraar in jouw regio bieden wij tal van unieke voordelen. Denk aan een gratis jaarlijkse brandblusserkeuring, een garantie op herbouw van een bedrijfspand en altijd persoonlijk contact met een vertrouwd contactpersoon.

Adviseur aan het woord - Sonja van As

Onze adviseur Sonja van As vertelt graag over haar functie bij de ondernemersdesk waar echt geen dag hetzelfde is. Wat wel altijd hetzelfde is, is dat Sonja er altijd naar streeft om ondernemers eerlijk, open en zo goed mogelijk te adviseren. ‘Bij ons draait het écht om wat voor de klant het beste is.’