Univé Zakelijk: meer dan alleen bedrijfsverzekeringen

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Risico’s die je niet alleen kunt of wilt dragen. Ons doel is om je zo goed en zo breed mogelijk te adviseren met betrekking tot jouw bedrijfsverzekeringen. Eerst brengen wij samen met jou je bedrijfsrisico’s in beeld. We bespreken vervolgens hoe je risico’s kunt voorkomen, beperken en eventueel verzekeren.

Geen enkele ondernemer is hetzelfde

De benodigde advisering en eventuele bedrijfsverzekeringen zijn niet alleen afhankelijk van de bedrijfsrisico’s, maar ook van de verwachting én het budget van jou als ondernemer. Daarom levert ons team van ervaren adviseurs altijd maatwerk.

Wij bieden zakelijke verzekeringen voor agrarische ondernemingen, het MKB en zzp’ers. Passen onze eigen Univé producten niet bij jou? Dan werken wij ook samen met andere verzekeraars in de zakelijke markt. Hierdoor kunnen wij je altijd een passende aanbieding doen.

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel

Vooral persoonlijk contact en een goede bereikbaarheid vinden wij belangrijk. Daarom is ons werkgebied verdeeld onder onze adviseurs. Op deze manier heb je altijd een vertrouwd contactpersoon. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs zijn eenvoudig telefonisch of per e-mail te bereiken en komen periodiek bij je langs.

Voorkomen, beperken en verzekeren

Onze verzekeringsadviseurs behartigen de belangen van onze klanten zo goed mogelijk. Zij zien het als hun taak om vanuit de bedrijfsrisico’s te bekijken welke oplossingen daar het beste bij passen. Dat kan verzekeren zijn, maar dat hoeft niet altijd de beste oplossing te zijn.

Bewust zijn of worden van de bedrijfsrisico’s is het belangrijkste. En van daaruit helpen onze adviseurs je om te bepalen welke risico’s je wilt voorkomen, beperken en verzekeren.

De voordelen van verzekeren bij Univé Noord-Holland

 • Scherpe premies
 • Ledenvoordeel op brandverzekeringen bij voldoende resultaat. Univé Noord-Holland heeft in 2018 en in 2019 zo’n € 3.000.000,- premie teruggegeven aan haar leden.
 • Eigen acceptatie, inspectie en schade-experts
 • Korte communicatielijnen via vaste contactpersonen
 • Advies gericht op langetermijnrelatie
 • Open blik naar welke oplossingen het beste bij u passen (géén verplichte Univé producten)

Bedrijfsverzekeringscheck

In welke branche je ook werkzaam bent, als ondernemer komt er veel op je af. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden en waarvan je op de hoogte moet blijven. Tijd om jouw verzekeringen weer eens door te nemen, is er vaak niet. Maar wij hebben goed nieuws voor je. Je kunt voor dit klusje bij ons terecht.

Tijdens de check brengt onze adviseur samen met jou je bedrijfsrisico’s in beeld. Vervolgens stemmen wij af hoe je deze risico’s kunt voorkomen en beperken. Voor de resterende risico’s stemmen wij af hoe je deze het best kunt verzekeren.

Wat levert de Bedrijfsverzekeringscheck u op?

 • Inzicht in en overzicht van jouw bedrijfsrisico’s
 • Inzicht in hoe je bedrijfsrisico’s kunt voorkomen, beperken en verzekeren
 • Een advies gericht op jouw persoonlijke situatie en risicoprofiel
 • De wetenschap dat je goed verzekerd bent
 • Een mogelijke besparing

Wil je een afspraak maken met één van onze zakelijke adviseurs? Meld je dan direct aan voor de Bedrijfsverzekeringcheck. Onze adviseur neemt vervolgens contact met je op voor het maken van een afspraak. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een Bedrijfsverzekeringscheck