Ontvang tot € 50
als je ons aanbeveelt

Unive Noord-Holland
Unive Noord-Holland

Tip jouw familie en vrienden!

Ben je tevreden over Univé? Dan is het de moeite waard jouw omgeving ook met ons te laten kennismaken. Een neef die op het punt staat te verhuizen, de buurman die een nieuwe auto gaat kopen, een vriendin die voor zichzelf begint of je zoon/dochter die op zichzelf gaat wonen.

Het enige dat je hoeft te doen, is de kaart – die je hier kunt downloaden – samen met jouw familielid, vriend of kennis invullen en versturen (postzegel niet nodig). Inleveren bij een Univé-winkel van Univé Noord-Holland kan ook. Wij nemen dan contact met hem of haar op.

Voor wat, hoort wat!

Als jouw familielid, vriend of kennis één schadeverzekering bij ons afsluit, ontvang je € 20. Bij twee of meer schadeverzekeringen krijg je € 50. Dit als dank voor jouw aanbeveling. Vul jouw gegevens in op de kaart zodat wij het bedrag naar je kunnen overmaken. Liever het bedrag schenken aan een (sport) vereniging? Dan kan dat ook!

We waarderen het zeer als je Univé bij kennissen, vrienden of familie aandraagt. Het is echter niet de bedoeling dat deze kaart (in bulkoplage) via de mail wordt verspreid.