Onafhankelijk hypotheekadvies van Univé

Bent u op zoek naar een (ander) huis? Heeft u verbouwplannen of wilt u uw huis energiezuiniger maken? Of bent u benieuwd of uw hypotheek beter of voordeliger kan? Voor deze vragen wilt u een betrouwbaar financieel advies. Een advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen, zodat u weloverwogen de juiste keuzes kunt maken. Daarvoor kunt u bij ons terecht. U kunt zich aanmelden voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur. Zo krijgt u inzicht in uw financiële mogelijkheden en bespreken we wat u van ons kunt verwachten.

Deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseurs

Onze hypotheekadviseurs zijn goed opgeleid, gecertificeerd en deskundig. Wij zijn niet gebonden aan één of meerdere geldverstrekkers. Wij bemiddelen onafhankelijk. Hierdoor heeft onze adviseur alle vrijheid om samen met u de best passende aanbieder te kiezen voor de scherpste rentes.

Prettig wonen: voor nu en later

Wij zorgen bij het opstellen van een hypotheekadvies voor betaalbare woonlasten voor nu en in de toekomst. Ook staan we stil bij veranderingen in uw persoonlijke situatie en de invloed op de betaalbaarheid van uw lasten. Bijvoorbeeld bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Dat voorkomt eventuele onaangename verrassingen. En dat is wel zo prettig wonen.

De voordelen op een rij:

  • eerlijk, onafhankelijk advies
  • keuze uit meerdere hypotheekverstrekkers
  • altijd een hypotheek op maat
  • heldere taal, duidelijke keuzes
  • advies in onze winkel of bij u thuis

Gratis oriëntatiegesprek?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met de hypotheekadviseur van Univé. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. U kunt zich via deze link hiervoor aanmelden. Wilt u meer informatie? Bel ons gerust op (072) 502 45 40 of stuur een e-mail naar fa@unive.nl.

Lees meer over

Meeneemregeling: je lage hypotheekrente meenemen naar je nieuwe huis

Heb je verhuisplannen en nog een lage hypotheekrente in je huidige hypotheek? Het kan interessant zijn om jouw hypotheekrente mee te nemen naar de volgende koopwoning. Niet altijd is het mogelijk, maar het is zeker het uitzoeken waard.

Blog: hypotheek voor de verhuur van je woning

Een tweede huis kopen voor de verhuur kan interessant zijn. Er gelden wel andere regels voor het financieren van een tweede woning. Je moet bijvoorbeeld een deel van de koopsom met eigen geld financieren. En de betaalde hypotheekrente is niet aftrekbaar. De overwaarde in het tweede huis wordt ook als vermogen gezien. Het kopen van een huis voor de verhuur zorgt voor andere risico’s en vraagt om andere financiële oplossingen.

Blog: einde rentevast periode in zicht

Bereikt jouw hypotheek de komende maanden de einddatum van je rentevast periode? Je hoeft in principe niets te doen, want je bank stuurt je op tijd een voorstel. Toch kun je beter wel alvast in actie komen. Het einde van de rentevast periode biedt namelijk ook kansen.

Een hypotheek regelen als ondernemer (zzp’er)

Ondernemers, waaronder zzp’ers, hebben vaak een flexibel inkomen. Daarom stellen geldgevers aanvullende eisen bij het aanvragen van een hypotheek. Maar laat je je hier niet door weerhouden. Ook aan ondernemers willen banken graag hypotheken verstrekken.