• Univé Noord-Holland

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Heeft u verbouwplannen? Of wilt u weten of uw hypotheek beter of voordeliger kan? Voor deze vragen wilt u een betrouwbaar financieel advies. Een advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen, zodat u weloverwogen de juiste keuzes kunt maken. Daarvoor kunt u bij ons terecht.

Deskundig en onafhankelijk

Onze hypotheekadviseurs zijn goed opgeleid, gecertificeerd en deskundig. Wij zijn niet gebonden aan één of meerdere geldverstrekkers. Wij bemiddelen onafhankelijk en daardoor heeft onze adviseur alle vrijheid om samen met u de best passende aanbieder te kiezen.

Prettig wonen: voor nu en later

Wij zorgen bij het opstellen van een hypotheekadvies voor betaalbare woonlasten voor nu en in de toekomst. Ook staan we stil bij veranderingen in uw persoonlijke situatie en de invloed op de betaalbaarheid van uw lasten. Bijvoorbeeld bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Dat voorkomt eventuele onaangename verrassingen. En dat is wel zo prettig wonen.

Gratis oriëntatiegesprek?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met de hypotheekadviseur van Univé. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. U kunt zich via deze link hiervoor aanmelden. Wilt u meer informatie? Bel ons gerust op (072) 502 45 40 of stuur een e-mail naar fa@unive.nl.

Lees meer over

De voordelen op een rij:

  • eerlijk, onafhankelijk advies
  • keuze uit meerdere hypotheekverstrekkers
  • altijd een hypotheek op maat
  • heldere taal, duidelijke keuzes
  • advies in onze winkel of bij u thuis

Hypotheekadvies in onze winkels