Onafhankelijk hypotheekadvies
van Univé

Unive Noord-Holland
Unive Noord-Holland

Onafhankelijk hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten is best spannend. Niet zo gek, het gaat vaak om veel geld en er komt veel geregel bij kijken. Dan wil je zeker zijn dat je eerlijk en transparant hypotheekadvies krijgt. En dat al het regelwerk vlekkeloos verloopt. Univé geeft je die zekerheid met deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseurs en keuze uit ruim 40 geldverstrekkers. Interesse? Je kunt persoonlijk afspreken in onze Univé-winkel, bij jou thuis of natuurlijk (video)bellen. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Maximale hypotheek berekenen

Benieuwd hoe wordt berekend wat je maximaal aan hypotheek kunt krijgen? Wij vertellen je graag waar allemaal rekening mee wordt gehouden.

Jouw eigen hypotheekadviseur

Je krijgt bij Univé een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Zo’n gesprek kan plaatsvinden in één van onze winkels of bij jou thuis. Als (video)bellen makkelijker is, kan dat natuurlijk ook. Al het regelwerk rond het afsluiten van jouw hypotheek en verzekeringen doen wij voor je. We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past.

Prettig wonen voor nu en later

Wij zorgen bij het opstellen van ons hypotheekadvies voor betaalbare woonlasten voor nu en in de toekomst. Ook staan we stil bij (veranderingen in) jouw persoonlijke situatie. Elk vraagstuk is anders en vraagt ook om een andere aanpak en oplossing. Kies jouw situatie en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Gratis oriëntatiegesprek?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met de hypotheekadviseur van Univé. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Je kunt je via deze link hiervoor aanmelden. Wil je meer informatie? Bel ons gerust op (072) 502 45 40 of stuur een e-mail naar fa@unive.nl.

De voordelen op een rij:

  • Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten.
  • Eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies met keuze uit meerdere hypotheekverstrekkers.
  • Advies over de hypotheekvorm die bij jou het beste past (denk aan lineair, annuïteiten, aflossingsvrij en overige vormen).
  • Al het regelwerk rond het afsluiten van jouw hypotheek en verzekeringen doen wij voor je.
  • Advies in de winkel, via beeldbellen, telefonisch of bij je thuis.