• Univé Noord-Holland Hypotheken

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Heeft u verbouwplannen? Of wilt u weten of uw hypotheek beter of voordeliger kan? Voor deze vragen wilt u een betrouwbaar financieel advies. Een advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen, zodat u weloverwogen de juiste keuzes kunt maken. Daarvoor kunt u bij ons terecht.

Deskundig en onafhankelijk

Onze hypotheekadviseurs zijn goed opgeleid, gecertificeerd en deskundig. Wij zijn niet gebonden aan één of meerdere geldverstrekkers. Wij bemiddelen onafhankelijk en daardoor heeft onze adviseur alle vrijheid om samen met u de best passende aanbieder te kiezen.

Prettig wonen: voor nu en later

Wij zorgen bij het opstellen van een hypotheekadvies voor betaalbare woonlasten voor nu en in de toekomst. Ook staan we stil bij veranderingen in uw persoonlijke situatie en de invloed op de betaalbaarheid van uw lasten. Bijvoorbeeld bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Dat voorkomt eventuele onaangename verrassingen. En dat is wel zo prettig wonen.

De voordelen op een rij:

  • eerlijk, onafhankelijk advies
  • keuze uit meerdere hypotheekverstrekkers
  • altijd een hypotheek op maat
  • heldere taal, duidelijke keuzes
  • advies in onze winkel of bij u thuis

Gratis oriëntatiegesprek?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met de hypotheekadviseur van Univé. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. U kunt zich via deze link hiervoor aanmelden. Wilt u meer informatie? Bel ons gerust op (072) 502 45 40 of stuur een e-mail naar fa@unive.nl.

Lees meer over

Aan het einde van het jaar aflossen op je hypotheek, slim of niet?

Heb je geld 'over'? Dan loont het om te onderzoeken of je je hypotheek extra kunt aflossen om zo je maandbedrag te verlagen.

Uit welke hypotheekvormen kun je kiezen?

Een hypotheekvorm kiezen kan alleen als je weet wat de keuzes zijn. Opties genoeg, maar welke hypotheekvorm past goed bij jou? Wij leggen je haarfijn uit wat de populairste vormen inhouden en wat de voor- en de nadelen ervan zijn.

Hypotheek overnemen na scheiding

Als je gaat scheiden, wil je misschien wel weten of je de hypotheek kunt overnemen. Of dit ook haalbaar is, hangt af van je financiële situatie. In deze blog lees je hoe je erachter komt of het volledig overnemen van de hypotheek realistisch is en of het uitkopen van je toekomstige ex-partner een haalbaar scenario is.

Wat gebeurt er met je hypotheek als je overlijdt?

Vroeger was het verplicht om bij je hypotheek een overlijdensrisicoverzekering te sluiten. Tegenwoordig is deze verplichting er niet meer en zie je dat een ORV minder wordt gesloten. Daarom is het belangrijk om goed in kaart te brengen wat er gebeurt bij overlijden.