Unive Noord-Holland
Supporter van Sport

Unive Noord-Holland
Unive Noord-Holland

Trotse Supporter van Sport

We zijn meer dan een verzekeraar. Met dat in gedachten zoeken we dag in dag uit naar die ‘meer’. Meer voor onze leden en de lokale gemeenschap. Elkaar helpen en krachten bundelen, dat is waar Univé voor staat. We voelen ons betrokken bij de lokale gemeenschap. Sterker nog, we staan er middenin! Mede dankzij het sponsoren van mooie initiatieven. Wist je bijvoorbeeld dat Univé Noord-Holland ruim 50 regionale activiteiten steunt?

We weten het allemaal: sport en bewegen verbetert (doorgaans) de kwaliteit van ons leven. Immers, wie regelmatig sport, kan beamen dat een fit gevoel, een goed gevoel geeft. Univé Noord-Holland is daarom trotse Supporter van Sport. Wat dat inhoudt? Onze sponsoring is gericht op sport en bewegen. Ons menselijke drijfveer is dat we allemaal zo gezond mogelijk willen blijven – het is bewezen dat sport en bewegen daaraan bijdraagt.

Aanvraagprocedure

Sponsoraanvragen beoordelen we aan de hand van onze voorwaarden. Lees deze allereerst door voordat je een aanvraag instuurt. Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord al bij onze FAQ’s.

Kun je op de meeste voorwaarden ‘ja’ antwoorden, dan kun je een aanvraag indienen. Aan de hand daarvan bekijkt de sponsorcommissie of het verzoek past binnen het sponsorbeleid.

Om van sponsoring een succes te maken, is vaak enige tijd nodig. Kortom, stuur daarom op tijd de aanvraag in! Aanvragen die één maand of korter voor het evenement worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.

Het geheim van een goed verhaal

Mooie verhalen mogen verteld worden – door middel van onze gesponsorde activiteiten willen we vertellen wat sport & bewegen voor ons betekent. We zoeken naar verdieping en kwaliteit. Vandaar dat onze sponsoring verder gaat dan een eenrichtingsactiviteit: er wordt samen met de club of de organisatie gestreefd naar een creatieve tegenprestatie. Ons doel? Het versterken van de samenwerking met een club of organisatie waardoor verankering en loyaliteit ontstaat, wat resulteert in een creatievere samenwerking.

Samenwerken?

Heb je na het lezen van ons verhaal nog steeds het idee dat jouw event, project of initiatief in aanmerking komt voor sponsoring? Stuur dan jouw verhaal aan ons door: wie weet is het een mooi begin van een duurzame, coöperatieve samenwerking.

Wanneer je niet zeker bent of jouw initiatief aan onze richtlijnen voldoet, kun je contact opnemen met de afdeling Klantbeleving, Marketing & Communicatie via het e-mailadres plusmarketing@unive.nl.