• Univé Noord-Holland

In welke branche u ook werkzaam bent, als ondernemer komt er veel op u af.  Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden en waarvan u op de hoogte moet blijven. Daarbij is het verstandig om ook uw risico’s in beeld te brengen. Graag willen we u helpen risico’s te voorkomen of te beperken. En waar dat niet mogelijk is, kunnen verzekeringen uitkomst bieden.

Ons team van ervaren adviseurs levert maatwerk, zodat uw bedrijfsverzekeringen aansluiten bij uw bedrijfsrisico’s, uw verwachtingen, uw persoonlijke situatie en uw budget.

Wij bieden zakelijke verzekeringen voor agrarische ondernemingen, het MKB en zzp’ers.

Hier vindt u een overzicht van onze bedrijfsverzekeringen. Om ervoor te zorgen dat wij u altijd een passende aanbieding kunnen doen, werken wij ook samen met andere verzekeraars in de zakelijke markt.

Risicomanagement

Verzekeren begint bij risicomanagement. Onze adviseurs kunnen u helpen risico’s in beeld te brengen en te beperken. Dat doen ze door de juiste vragen te stellen en u aan het denken te zetten. Door verbanden te leggen waar u zelf misschien niet aan denkt.

Samen met u kijken ze hoe u grip kunt krijgen op uw financiële risico’s. Niet door de verkoop van losse verzekeringen, maar door verzekeringen te plaatsen binnen het grotere risicoperspectief van uw onderneming. In een risicoanalyse brengen wij samen met u uw risico’s in kaart.

Via de online Ondernemersscan kunt u snel een algemeen beeld te krijgen van de risico’s die ondernemers in uw branche lopen. Wilt u een overzicht van uw eigen bedrijfsrisico’s? Dan maken wij graag een afspraak met u.

.

Verzekeringen voor

De voordelen op een rij:

  • Eerlijk, onafhankelijk advies
  • Eén aanspreekpunt
  • Heldere taal, duidelijke keuzes
  • Maatwerk, passend bij uw bedrijfsrisico’s, verwachtingen, situatie en budget

Vrijblijvend oriëntatiegesprek?

Maak direct een vrijblijvende afspraak met een zakelijk adviseur. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. U kunt zich via deze link hiervoor aanmelden.

Wilt u meer informatie? Bel ons gerust op 072 – 502 45 10 of stuur een email aan bedrijven@unive.nl.