Samen werken we
aan jouw zaak

Unive Noord-Holland
Unive Noord-Holland

Bedrijfsverzekeringen

In welke branche je ook werkzaam bent, als ondernemer komt er veel op je af. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden en waarvan je op de hoogte moet blijven. Daarbij is het verstandig om ook goed jouw risico’s in beeld te hebben. We helpen je graag risico’s te herkennen, te voorkomen en/of te beperken. En waar dat niet mogelijk is, bieden verzekeringen wellicht uitkomst.

Samen werken we aan jouw zaak
Wij bieden zakelijke verzekeringen voor zzp’ers, het MKB en agrariërs. Om ervoor te zorgen dat wij je altijd een passende aanbieding doen, werken wij ook met andere verzekeraars in de zakelijke markt.

Ons team van ervaren adviseurs levert maatwerk, zodat jouw bedrijfsverzekeringen aansluiten bij jouw bedrijfsrisico’s, verwachtingen, persoonlijke situatie en budget.

OndernemersCheck

Verzekeren begint bij risicomanagement. Onze adviseurs helpen je risico’s in beeld te brengen en te beperken. Dat doen ze door de juiste vragen te stellen en je aan het denken te zetten. Door verbanden te leggen waar je zelf misschien niet aan denkt.

Samen kijken jullie hoe je grip kunt krijgen op jouw financiële risico’s. Niet door de verkoop van losse verzekeringen, maar door verzekeringen te plaatsen binnen het grotere risicoperspectief van jouw onderneming. In een risicoanalyse brengen wij samen jouw risico’s in kaart.

Via de online OndernemersCheck krijg je snel een algemeen beeld van de risico’s die ondernemers in jouw branche lopen. Liever een overzicht van jouw eigen bedrijfsrisico’s? Dan maken wij graag een afspraak met je.

Meer informatie of een afspraak maken?

Persoonlijk contact en goede bereikbaarheid vinden we belangrijk. Onze adviseurs zijn  telefonisch of per e-mail te bereiken. Bel (072) 502 45 10 of stuur een e-mail aan bedrijven@unive.nl. Ons team staat voor je klaar!

  • Eerlijk, onafhankelijk advies
  • Eén aanspreekpunt
  • Helder taal, duidelijke keuzes
  • Maatwerk, passend bij uw bedrijfsrisico’s, verwachtingen, situatie en budget

Maandag t/m vrijdag: 08:30 uur – 17:30 uur

Verzekeringen voor ZZP’ers

Als zzp’er wil je bezig zijn met waar je goed in bent: ondernemen. Maar als zzp’er loop je ook risico. Met de zzp-verzekeringen van Univé verzeker je jezelf én jouw onderneming tegen zakelijke risico’s. Welke risico’s dat zijn, verschilt per beroep. Ook is het afhankelijk van jouw situatie: ben je starter of heb je een bedrijf dat groeiende is? Op onderstaande pagina lees je meer over deze risico’s en onze verzekeringen voor zzp’ers.

Verzekeringen voor het MKB

Als ondernemer in het MKB ben je verantwoordelijk voor jouw onderneming en personeel. En wat je als ondernemer hebt opgebouwd, wil je ook beschermen. Graag helpen we je risico’s te voorkomen en/of te beperken. En waar dat niet mogelijk is, bieden verzekeringen wellicht uitkomst. Onze MKB adviseurs leveren maatwerk, zodat jouw verzekeringen aansluiten bij jouw bedrijfsrisico’s, verwachtingen en budget.

Verzekeringen voor de detailhandel

Met de zakelijke verzekeringen van Univé bescherm je jezelf en jouw winkel en/of webshop tegen zakelijke risico’s. We hebben alvast drie verzekeringen voor je geselecteerd. Specifiek voor de detailhandel.

Verzekeringen voor agrarische ondernemers

Elke agrarische ondernemer is anders. Dat geldt ook voor de werkzaamheden en de bijhorende risico’s. Univé heeft van oudsher een sterke binding met de agrarische sector. Onze adviseurs komen zelf uit de agrarische sector. Daardoor zijn ze goed bekend met wat er speelt in de verschillende sectoren, zoals akkerbouw, veehouderij, glastuinbouw en de bloembollensector. Of het nu gaat om wetgeving, milieuzaken of agrarische risico’s.

Agrarisch ondernemen vraagt om een gedegen kennis van zaken en hard werken en is, net als elke andere vorm van ondernemen, niet zonder risico’s. Jouw bedrijf is vaak meer dan alleen een onderneming; het is je thuis. En wat je als agrarisch ondernemer hebt opgebouwd wil je ook beschermen.

Ons team levert maatwerk, zodat jouw bedrijfsverzekeringen aansluiten bij je bedrijfsrisico’s, verwachtingen, persoonlijke situatie en budget. Of het nu om een bollenbedrijf, een kleine veehouderij of een grote onderneming in tuingewassen gaat.

Wat is een verzekeringspakket?

Heb je interesse in twee of meerdere verzekeringen? Met een verzekeringspakket van Univé krijg je tot wel 10% pakketkorting.

En dat is niet het enige voordeel van een verzekeringspakket. Naast een flinke korting, ontvang je ook één overzichtelijk polisoverzicht en sluiten onze verzekeringen feilloos op elkaar aan.

Zo helpen we je voorkomen dat je dubbel verzekerd bent. Het verzekeringspakket stel je gemakkelijk zelf samen.

De voordelen van een verzekeringspakket

Een pakket is goedkoper, gemakkelijker én overzichtelijker.

  • Tot wel 10% pakketkorting
  • Nooit dubbel verzekerd
  • Stel zelf jouw pakket samen
  • Profiteer van onze Cyberhulp
  • Periodiek onderhoudsgesprek met een adviseur

Heb je nog een verzekering bij een andere aanbieder en twijfel je of u bij Univé goedkoper uit bent? Vul onze handige premievergelijker in en je weet het binnen 2 werkdagen.

Laatste blogs

Isolatiemateriaal in de stal

Veel daken van oudere stallen zijn geïsoleerd met PUR of EPS. Maar dit isolatiemateriaal is erg brandbaar en mag bij nieuwbouw van een stal niet meer gebruikt worden. Bas Luitjes, risicodeskundige bij Univé, legt uit wat de alternatieven zijn en welke voor- en nadelen je tegen elkaar afweegt als je een keuze maakt.

Nieuwe Primera winkel in Schagen

Ondanks de digitale trend blijft een fysieke winkel relevant. Dat vindt ook Joran Idema, de trotse eigenaar van Primera Schagen. Hij deelde zijn verhaal met ons over het openen van zijn eigen winkel. Lees meer over Joran’s ondernemersavontuur en hoe hij zijn droom waarmaakte in onze volledige blog.

Vlotte schadeafhandeling bij stalbrand

Toen er in september 2023 brand uitbrak bij kalverhouder Jan van der Wal in Kootwijkerbroek, kwam iedereen direct in actie. De brandweer, stichting Salvage, buren en Univé stonden klaar om kalverhouder Jan te ondersteunen. Hoe dat in zijn werk ging, vertellen Schade-adviseur Jelmer van der Spoel en Adviseur Agrarisch Nico Besselsen.