Veelgestelde vragen

  1. Wanneer kom ik in aanmerking voor sponsoring vanuit Univé Noord-Holland? We hebben een aantal voorwaarden en richtlijnen, maar het belangrijkste is dat uw aanvraag of initiatief in het verlengde moet liggen van sport & bewegen. Lees hier onze overige voorwaarden
  2. Hoe lang van tevoren moet een sponsoraanvraag worden ingediend? Een aanvraag moet minimaal een maand voor dat het event of initiatief van start gaat, ingediend zijn. Een kortere aanvraag wordt niet in behandeling genomen.
  3. Ik heb al jaren een samenwerking lopen met voormalig Univé Regio+ of Univé Hollands Noorden, wat nu? Juist om onze sponsorprojecten in kaart te brengen, vragen we iedereen opnieuw een sponsoraanvraag in te dienen. Sponsoring in het verleden wordt niet meer stilzwijgend verlengd. Ieder project ontvangt een ‘officieel’ sponsorcontract met de maximale duur van een jaar.
  4. Waarom wordt er gekozen voor sponsoring voor maximaal een jaar? Univé Noord-Holland streeft naar continuïteit en zekerheid, maar zoekt ook dag in dag uit naar hoe we iets beter kunnen doen. We zijn van mening dat wanneer we ieder jaar onze sponsoraanvragen opnieuw beoordelen, we op deze manier optimaal gebruiken maken van sponsoring.
  5. Waar kan ik een sponsoraanvraag indienen? Dat kan gemakkelijk via onze site met het aanmeldformulier.
  6. Ik twijfel of ik in aanmerking kom voor sponsoring van Univé Noord-Holland. Wat nu? Bij twijfel mag u altijd contact opnemen via plusmarketing@unive.nl met de afdeling Marketing van Univé Noord-Holland.