Lekker op pad
met je e-bike!

Unive Noord-Holland
Unive Noord-Holland

Ontdek het mooie van Noord-Holland en omgeving Zwolle

Op de fiets, omgeven door de Nederlandse natuur, kun je even flink ontspannen. Helemaal wanneer de temperaturen je goedgezind zijn en je de wind in je rug hebt. Fietsen zorgt er nu eenmaal voor dat je lichaam én geest tegelijk aan het werk worden gezet: een volle batterij, een leeg koppie. Niet zo vreemd dus, dat er in ons land meer fietsen dan inwoners zijn. Het enige dat je nog nodig hebt voor een leuk dagje weg, is een mooie fietsroute.

Samen met REiSREPORT hebben wij daarom een e-book met twaalf fraaie e-bike fietsroutes in Noord-Holland en omgeving Zwolle samengesteld. De routes zijn gebaseerd op de knooppunten die onderdeel zijn van het Nederlandse fietsroutenetwerk. En bij elke route staan een aantal leuke horecaplekjes voor een welverdiend hapje en drankje. Benieuwd? Meld je hieronder aan en ontvang per e-mail een downloadlink naar het gratis e-book. Daarna kun je direct op pad!

Vraag het fietsrouteboekje nu gratis aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Mag Univé eenmalig vrijblijvend contact met je opnemen over je verzekeringen? Wij zien namelijk regelmatig dat het beter en/of goedkoper kan. Liever niet? Uiteraard geen probleem. Wij wensen je sowieso veel fietsplezier!*