Lekker aan de wandel
in de natuur!

Unive Noord-Holland
Unive Noord-Holland

Geniet van de mooiste wandelroutes in Noord-Holland en omgeving Zwolle

Wandelen is een heerlijke activiteit. Op je eigen tempo genieten van de omgeving met rust en ruimte om je heen. Het is goed voor je algehele conditie, je mentale welzijn en het verhoogt je levenskwaliteit. En dat vinden we bij Univé belangrijk: je goed en gezond voelen.

Samen met REiSREPORT hebben we een e-book met twaalf prachtige routes samengesteld. Routes langs kronkelende kanalen, vogelgebieden, groene weilanden, uitgestrekte duinen en de Noordzeekust. Elke route is zorgvuldig uitgekozen om je een glimp te geven van de diversiteit en schoonheid die Noord-Holland te bieden heeft. Bovendien hebben we als bonus een route toegevoegd in de buurt van het mooie Zwolle. De routes variëren in lengte, zodat er voor iedere wandelaar iets te vinden is. En bij elke route staat er een tip voor een leuke horecaplek waar je kunt genieten van een welverdiend hapje en drankje.

 Benieuwd? Meld je hieronder aan en ontvang per e-mail een downloadlink naar het gratis e-book. Daarna kun je direct op pad!

Vraag het wandelboekje nu gratis aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Mag Univé eenmalig vrijblijvend contact met je opnemen over je verzekeringen? Wij zien regelmatig dat het beter en/of goedkoper kan. Liever niet? Geen probleem. Wij wensen je veel wandelplezier!

*” geeft vereiste velden aan