Winactie:
maak kans op een vierdaagse stedentrip
naar Londen!

Unive Noord-Holland
Unive Noord-Holland

Hoe maak je kans?

Reizen is goed voor de mens! Even afstand nemen van je dagelijkse verantwoordelijkheden. Om nog maar te zwijgen over de nieuwe herinneringen die je maakt en de voorpret die je hebt bij het maken van zo’n trip.

Ook wij vinden het belangrijk dat je regelmatig pas op de plaats maakt. Even een pauze van het dagelijkse ‘moeten’. Tot rust komen. Daarom geeft Univé Noord-Holland, in samenwerking met Reisspecialist De Valk een vierdaagse stedentrip naar Londen weg. Voor twee personen, met de trein!

Dat ‘tot rust komen’ begint al bij je treinreis. Terwijl jullie genieten van een voorbij schietend landschap, brengt de Eurostar jullie in zo’n 4-5 uur naar het hart van Londen, station St. Pancras International. Het enige waar jullie over na hoeven te denken, is op tijd in- en uitstappen! Een bewuste keuze om meer te zien van de omgeving, en duurzaam ook bovendien.

Heidi van Reisspecialist De Valk neemt al het werk uit handen en boekt de treinreis én het hotel, en denkt met je mee over bepaalde (reis)zaken – zodat jij onbezorgd kunt genieten van een volledig georganiseerd stedentripje naar de grootste stad van Europa.

Inhoud winactie

  • Een vierdaagse stedentrip per trein voor twee personen naar Londen;
  • Incl. fietstour van Baja Bikes, beschikbaar gesteld door Reisspecialist De Valk;
  • Incl. gratis stadsgids ‘Time to Momo’, beschikbaar gesteld door Reisspecialist De Valk;
  • Drie nachten slapen in een goed, centraal gelegen hotel;
  • Een kortlopende Univé-reisverzekering, indien je deze nog niet hebt.

De winactie is gesloten.

Met de gelukkige winnaar* is op 5 maart 2024 telefonisch contact geweest.
*om privacy redenen wordt de naam van de winnaar niet gecommuniceerd.