Profiteer van collectief voordeel via uw werkgever

Gemeente Dijk en Waard heeft een collectief contract gesloten met Univé. Hierdoor profiteert u van 5% korting op alle particuliere schadeverzekeringen van Univé. Bijvoorbeeld op uw woon-, aansprakelijkheid- of uw autoverzekering. Deze korting komt bovenop de scherpe premie. Wilt u weten hoe dit collectieve voordeel voor u uitpakt? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende Verzekeringscheck.

Waarom een Verzekeringscheck?

Laten we eerlijk zijn, verzekeringen uitzoeken is niet de leukste klus. Vaak is het ingewikkeld en tijdrovend. Terwijl het zeker de moeite loont om uw verzekeringen eens goed door te nemen en te vergelijken. Omdat uw werkgever en Univé samenwerken, bieden wij als service een gratis en vrijblijvende Verzekeringscheck. Zo weet u binnen een half uur of uw verzekeringen beter en voordeliger kunnen. U beslist zelf of u iets wilt wijzigen of niet. Als dank voor uw komst naar Univé-winkel ontvangt u een handige dopper cadeau!

Persoonlijk aanspreekpunt

Wist u dat u altijd bij ons kunt binnenlopen voor persoonlijk advies, het melden van een schade of als u gewoon iets wilt vragen? Wij hebben diverse Univé-winkels bij u in de buurt. In Heerhugowaard kunt u terecht aan de M. de Klerkweg 1. Ook hebben wij winkels in o.a. Alkmaar, Hoorn, Schagen, Bovenkarspel en Den Helder. Wilt u liever mailen of bellen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn persoonlijk en dichtbij op de manier die bij u past. Sluit u liever uw verzekeringen via internet? Klik dan hier en uw korting wordt direct verrekend.

De voordelen van de collectieve verzekeringen:

  •  5% korting op particuliere schadeverzekeringen
  •  scherpe premie en uitgebreide dekking
  •  eerlijk advies
  •  Univé-winkels in de buurt
  • snelle schadeafhandeling
  • 10% pakketkorting

Dopper cadeau bij gratis Verzekeringscheck!

Meld u aan voor de gratis Verzekeringscheck (telefonisch of in de Univé-winkel)

  • Uw gegevens