Univé Zakelijk: meer dan alleen bedrijfsverzekeringen

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Risico’s die u niet alleen kunt of wilt dragen. Ons doel is om u zo goed en zo breed mogelijk te adviseren met betrekking tot uw bedrijfsverzekeringen. Eerst brengen wij samen met u uw bedrijfsrisico’s in beeld. We bespreken vervolgens hoe u risico’s kunt voorkomen, beperken en eventueel verzekeren.

Geen enkele ondernemer is hetzelfde

De benodigde advisering en eventuele bedrijfsverzekeringen zijn niet alleen afhankelijk van de bedrijfsrisico’s, maar ook van de verwachting én het budget van u als ondernemer. Daarom levert ons team van ervaren adviseurs altijd maatwerk.

Wij bieden zakelijke verzekeringen voor agrarische ondernemingen, het MKB en zzp’ers. Passen onze eigen Univé producten niet bij u? Dan werken wij ook samen met andere verzekeraars in de zakelijke markt. Hierdoor kunnen wij u altijd een passende aanbieding doen.

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel

Vooral persoonlijk contact en een goede bereikbaarheid vinden wij belangrijk. Daarom is ons werkgebied verdeeld onder onze adviseurs. Op deze manier heeft u altijd een vertrouwd contactpersoon. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs zijn eenvoudig telefonisch of per e-mail te bereiken en komen periodiek bij u langs.

De voordelen van verzekeren bij Univé Noord-Holland

 • Scherpe premies
 • Ledenvoordeel op brandverzekeringen bij voldoende resultaat. Univé Noord-Holland heeft in 2018 en in 2019 zo’n € 3.000.000,- premie teruggegeven aan haar leden.
 • Eigen acceptatie, inspectie en schade-experts
 • Korte communicatielijnen via vaste contactpersonen
 • Advies gericht op langetermijnrelatie
 • Open blik naar welke oplossingen het beste bij u passen (géén verplichte Univé producten)

Bedrijfsverzekeringscheck

In welke branche u ook werkzaam bent, als ondernemer komt er veel op u af. Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden en waarvan u op de hoogte moet blijven. Tijd om uw verzekeringen weer eens door te nemen, is er vaak niet. Maar wij hebben goed nieuws voor u. U kunt voor dit klusje bij ons terecht.

Tijdens de check brengt onze adviseur samen met u uw bedrijfsrisico’s in beeld. Vervolgens stemmen wij af hoe u deze risico’s kunt voorkomen en beperken. Voor de resterende risico’s stemmen wij af hoe u deze het best kunt verzekeren.

Wat levert de Bedrijfsverzekeringscheck u op?

 • Inzicht in en overzicht van uw bedrijfsrisico’s
 • Inzicht in hoe u bedrijfsrisico’s kunt voorkomen, beperken en verzekeren
 • Een advies gericht op uw persoonlijke situatie en risicoprofiel
 • De wetenschap dat u goed verzekerd bent
 • Een mogelijke besparing

Wilt u een afspraak maken met één van onze zakelijke adviseurs? Meld u dan direct aan voor de Bedrijfsverzekeringcheck. Onze adviseur neemt vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een Bedrijfsverzekeringscheck