Stichting de Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Wist je dat er wel tienduizenden vrijwilligers zijn aangesloten bij de Zonnebloem?

Het Univé Ledenfonds kreeg onlangs een mooie aanvraag voor een EHBO-cursus. Dankzij een donatie van het Ledenfonds konden vrijwilligers kosteloos een EHBO-cursus bijwonen.

“Enige tijd geleden mochten wij van uw organisatie een donatie ontvangen. Door corona konden wij niet eerder de EHBO-cursus voor onze vrijwilligers houden maar afgelopen september 2021 was het dan zover. 

En wat was het fijn, niet alleen hebben we veel geleerd hoe we onze doelgroep het beste kunnen bijstaan. Ook werden er veel oude mythes ontkracht. Al met al een zeer leerzame avond. Ook werd onze EHBO koffer geüpdatet door de aanwezige arts.

We zijn uw organisatie erg dankbaar dat we dit voor onze vrijwilligers mochten doen. Het was zeer zeer de moeite waard en ook heel verhelderend!”