Een huis kopen is een belangrijk moment in iemands leven. Veel mensen vinden het spannend en dat is logisch. Als Financieel Planner help ik hen bij de complexe materie die ermee gepaard gaat. Ik leg duidelijk uit hoe de vork in de steel zit en aan het eind van een gesprek zeggen klanten me vaak dat ze het ook echt snappen. Ik houd van uitdagende situaties met veel uitzoekwerk; dan heb ik het gevoel dat ik iemand echt heb kunnen helpen.

Ik zet mij graag in om mogelijk te maken wat in eerste instantie onmogelijk lijkt. Een van mijn klanten wilde graag verhuizen vanwege gezinsuitbreiding, maar de bank gaf aan dat er voor hen geen mogelijkheden waren. In zo’n situatie zet ik dan graag mijn tanden, want ik weet inmiddels uit ervaring dat er meer kan dan veel mensen op het eerste gezicht denken. Uiteindelijk is het toch gelukt om een hypotheek voor dit gezin te regelen. Na zo’n traject voelt de ondertekening van de hypotheekakte voor mij extra goed.

In mijn vrije tijd stap ik bij mooi weer op de motor of ga ik een stuk hardlopen. Ook ravotten met mijn dochter doe ik graag.