De hypotheekgesprekken die ik met klanten heb, zijn heel verschillend. De ene klant zoekt alles zelf tot op de bodem uit, de ander ziet het liefst dat ik het allemaal voor hem regel. Dat kan tot op zekere hoogte: ik geef uitleg, adviseer en help bij  het maken van de juiste keuzes. Het is de klant zelf die uiteindelijk de  keuzes maakt. Ik neem uitgebreid de tijd voor iedere klant. Ik leg liever vijf keer uit hoe het zit, dan dat ik vertrek met het gevoel dat de klant niet helemaal begrijpt waarvoor hij nu precies gaat tekenen.

Een huis kopen is vaak een vrolijke aangelegenheid. Mensen die gaan samenwonen bijvoorbeeld, dat zijn ook bijna altijd gezellige gesprekken. Het is ook wel eens minder harmonieus aan tafel. Als mensen gaan scheiden bijvoorbeeld en het huis verkocht moet worden. Dat is vaak een verdrietige aangelegenheid. Ik probeer dan zo goed mogelijk inzicht te geven in de financiële situatie, zodat beide partijen zo snel mogelijk  verder kunnen.

Sommige mensen denken dat het tegenwoordig vrijwel onmogelijk is om een hypotheek te krijgen. Daar ben ik het niet mee eens. Ik kan al in een vrij vroeg stadium globaal vertellen wat er mogelijk is. En dat is vaak meer dan de meeste mensen denken.

Ik werk veel maar als ik tijd over heb, besteed ik deze graag met het gezin en mijn familie. Eén keer in de week zaalvoetbal ik met mijn vrienden en ik vind het ontspannend om in de tuin bezig te zijn.