Vraag nu een gratis zonnebranddispenser
inclusief zonnebrandcrème aan!

Unive Noord-Holland
Unive Noord-Holland

Jong gesmeerd, oud gedaan

Huidkanker is de meest voorkomende kanker in Nederland. Sterker nog, huidkanker komt in de provincie Noord-Holland relatief vaak voor in vergelijking met alle andere provincies – zo blijkt uit de kankeratlas die in 2023 uitgegeven is door het Integraal Kankercentrum Nederland.

Daar moeten we iets mee. Meer alertheid op het gevaar van verbranding en langdurige blootstelling aan de zon. Kansen op huidkanker verkleinen – voor jong én oud.

Daarom stellen we namens Stichting Univé Noord-Holland Ledenfonds gratis zonnebranddispensers beschikbaar. Jij kunt er nú eentje aanvragen voor jouw (sport)vereniging, club of maatschappelijke organisatie. Voor de dispensers geldt: op=op.

Waarom deze zonnebranddispensers?

Door verbranden heb je meer kans op huidkanker. Máár, je kunt jezelf beschermen tegen zon en verbranding, namelijk door jezelf regelmatig in te smeren met zonnebrandcrème.

Door op diverse plekken in Noord-Holland zonnebranddispensers met gratis crème aan te bieden, hopen we het bewustzijn rondom smeren te vergroten en (de kans op) huidkanker terug te dringen. 

Vraag een zonnebranddispenser aan

Weet jij een goede openbare plek met toezicht waar de zonnebranddispenser (inclusief 1 liter zonnebrandcrème*) kan hangen? Meld jouw vereniging, organisatie of stichting dan aan. Wij kijken of jouw aanvraag aan de voorwaarden voldoet.

Op=op!

*1 liter zonnebrandcrème is goed voor zo’n 500 smeerbeurten (gezicht en armen). 

Aanvraag indienen

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.