Agrarisch (Blog) Brand zakelijk (blog) MKB (Blog) Zakelijk (blog) ZZP (Blog)

Univé als zakelijke brandverzekeraar

Brandpreventie
Agrarisch (Blog) Brand zakelijk (blog) MKB (Blog) Zakelijk (blog) ZZP (Blog)

Nut en noodzaak onderhoud brandblussers

Samen bouwen we aan jouw zaak

Of je nu een (web)winkel, een boerderij of een fabriekshal hebt. Een bedrijfsgebouw en/of de goederen die je aanbiedt zijn vaak cruciaal voor je bedrijfsvoering. Het is daarom verstandig om goede (brand)verzekeringen af te sluiten. 

Met onze gebouwen- en roerende zaken verzekering ben je bijvoorbeeld goed verzekerd bij een inbraak-, brand-, storm- of waterschade. Maar óók voor de bescherming van andere onderdelen is een verzekering verstandig. Lees meer over onze zakelijke (brand)verzekeringen in onze blog.

Een verzekering op maat

Onze (brand)verzekeringen zijn naar jouw eigen wensen en situatie aan te passen. Hierdoor heb je altijd een verzekering op maat. Je kunt een verzekering afsluiten voor bijvoorbeeld je bedrijfsgebouw, inventaris, goederen, elektronica, dieren, glas en bedrijfsschade.

Interesse? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met één van onze zakelijke adviseurs. Zij helpen je graag! 

Maar wat als het je dan toch gebeurt …

Inbraak in je bedrijfspand, brand- of stormschade, we denken er liever niet aan. Toch kan het jou ook overkomen.

Mocht je te maken krijgen met zo’n ingrijpende schade, dan staan onze schade-experts voor je klaar om je te helpen. Specialist Alexander vertelt wat er in werking wordt gezet zodra de afdeling Brand een telefoontje krijgt.

Voordelen van een (brand)verzekering bij Univé Noord-Holland

Als coöperatie zijn we ooit opgericht om samen risico’s te delen die je als individu niet kunt dragen. Dit principe, elkaar helpen, vormt nog steeds ons bestaansrecht. En dat zie je terug in onze dienstverlening. Wij zijn een regionale brandverzekeraar en kunnen je daardoor een aantal voordelen bieden.

  • Gratis waardevaststelling door eigen technisch inspecteurs
  • Eigen acceptatie- en schadeafhandeling
  • Nooit sprake van onderverzekering
  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Premieteruggave bij positieve bedrijfsresultaten
  • Pakketkorting tot 10% van de premie

Premieteruggave bij goede resultaten

Wanneer er positieve resultaten zijn behaald, laat Univé Noord-Holland jaarlijks haar leden met een gebouwen/roerende zakenverzekering meeprofiteren. Als coöperatie is dat immers de kernwaarde van de verzekeraar; delen in risico, maar ook delen in winst. Ook afgelopen jaar konden we onze leden blij maken met teruggave, waaronder agrariër Wim Reus. Lees hier wat hij met zijn teruggave heeft gedaan.

Lees meer

Cybercriminelen kraken hart van bedrijf

Hoe zou jij reageren als je op een maandagochtend ontdekt dat je gehackt bent en al je bestanden versleuteld zijn? Dat overkwam Yvo, een accountant die samen met zijn collega een eigen bedrijf runt. Lees hier hoe Yvo deze nachtmerrie heeft doorstaan en wat hij heeft geleerd over het beveiligen van zijn data.

Pas op met de verhuur van je schuur

Drugscriminelen zijn altijd op zoek naar geschikte productielocaties. Lege schuren in het buitengebied bieden alles wat ze nodig hebben. Anton Jansen van PVO (Oost-Nederland) waarschuwt dat een agrariër - die de ruimte verhuurt aan een crimineel - in grote problemen kan komen. Een gesprek over hoe bendes te werk gaan en waarom je 'nee' moet zeggen.

Inspirerend ondernemersverhaal - Ines Bakkum

Na 20 jaar ervaring in het vastgoed, startte Ines haar eigen bedrijf: IBB Vastgoed. In onze blog vertelt Ines waarom zij de stap naar zelfstandige zette, de hobbels die ze onderweg tegenkwam, en over het plezier om samen met haar man te ondernemen.

De juridische kant van de Wkb

Het belangrijkste doel van de Wkb is dat de kwaliteit van bouwprojecten verbetert en risico’s en faalkosten verminderen. De Wkb regelt dat je (net als nu) niet alleen goed werk levert, maar dat je dit ook kunt aantonen.
Wkb

Wkb: wat verandert er voor jou?

Vanaf 1 januari 2024 gaat de nieuwe Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) in. In dit artikel leggen we in hoofdlijnen uit wat er verandert en hoe je hier als ondernemer mee te maken krijgt.