Agrarisch (Blog) Brand zakelijk (blog) MKB (Blog) Zakelijk (blog) ZZP (Blog)

Univé als zakelijke brandverzekeraar

Brandpreventie
Agrarisch (Blog) Brand zakelijk (blog) MKB (Blog) Zakelijk (blog) ZZP (Blog)

Nut en noodzaak onderhoud brandblussers

Samen bouwen we aan jouw zaak

Of je nu een (web)winkel, een boerderij of een fabriekshal hebt. Een bedrijfsgebouw en/of de goederen die je aanbiedt zijn vaak cruciaal voor je bedrijfsvoering. Het is daarom verstandig om goede (brand)verzekeringen af te sluiten. 

Met onze gebouwen- en roerende zaken verzekering ben je bijvoorbeeld goed verzekerd bij een inbraak-, brand-, storm- of waterschade. Maar óók voor de bescherming van andere onderdelen is een verzekering verstandig. Lees meer over onze zakelijke (brand)verzekeringen in onze blog.

Een verzekering op maat

Onze (brand)verzekeringen zijn naar jouw eigen wensen en situatie aan te passen. Hierdoor heb je altijd een verzekering op maat. Je kunt een verzekering afsluiten voor bijvoorbeeld je bedrijfsgebouw, inventaris, goederen, elektronica, dieren, glas en bedrijfsschade.

Interesse? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met één van onze zakelijke adviseurs. Zij helpen je graag! 

Maar wat als het je dan toch gebeurt …

Inbraak in je bedrijfspand, brand- of stormschade, we denken er liever niet aan. Toch kan het jou ook overkomen.

Mocht je te maken krijgen met zo’n ingrijpende schade, dan staan onze schade-experts voor je klaar om je te helpen. Specialist Alexander vertelt wat er in werking wordt gezet zodra de afdeling Brand een telefoontje krijgt.

Voordelen van een (brand)verzekering bij Univé Noord-Holland

Als coöperatie zijn we ooit opgericht om samen risico’s te delen die je als individu niet kunt dragen. Dit principe, elkaar helpen, vormt nog steeds ons bestaansrecht. En dat zie je terug in onze dienstverlening. Wij zijn een regionale brandverzekeraar en kunnen je daardoor een aantal voordelen bieden.

  • Gratis waardevaststelling door eigen technisch inspecteurs
  • Eigen acceptatie- en schadeafhandeling
  • Nooit sprake van onderverzekering
  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Premieteruggave bij positieve bedrijfsresultaten
  • Pakketkorting tot 10% van de premie

Premieteruggave bij goede resultaten

Wanneer er positieve resultaten zijn behaald, laat Univé Noord-Holland jaarlijks haar leden met een gebouwen/roerende zakenverzekering meeprofiteren. Als coöperatie is dat immers de kernwaarde van de verzekeraar; delen in risico, maar ook delen in winst. Ook afgelopen jaar konden we onze leden blij maken met teruggave, waaronder agrariër Wim Reus. Lees hier wat hij met zijn teruggave heeft gedaan.

Lees meer

Een positieve kijk op de RI&E

Veel ondernemers denken bij een Risico Inventarisatie & Evaluatie aan gedoe en kosten. Het kan voelen als een verplicht nummer waar je mee opgezadeld wordt. Maar een RI&E kun je ook zien als de start om kosten te besparen en meer winst te maken. Bijvoorbeeld omdat je ziekteverzuim een stuk lager uitvalt. Univé helpt je om je RI&E in orde te krijgen. Ben je benieuwd naar de winstpunten die jij uit een RI&E kunt halen?

Tien tips om dieven van je erf te houden

Steeds vaker worden agrariërs slachtoffer van diefstal op het erf. Her erf ligt vaak afgelegen, is niet overal even goed verlicht en er is weinig toezicht. Maar er is wél een kapitaal aan werktuigen, elektrisch gereedschap en kostbare GPS-systemen aanwezig. Hoe aantrekkelijk wil je het hebben als crimineel? Preventieve maatregelen zijn daarom essentieel. Wij hebben 10 diefstalpreventietips op een rij gezet. Tref je maatregelen en houd de dieven van je erf.

Adviseur aan het woord: Michel en Jorien

Jorien en Michel zijn de drijvende kracht achter onze nieuwe MKB-desk, speciaal opgericht voor klein zakelijk. Met hun persoonlijke aanpak en diepgaande kennis, bieden ze ondernemers niet alleen verzekeringen aan, maar ze helpen deze ondernemers ook groeien. Lees meer over hun reis en de impact die ze maken in onze blog.

Isolatiemateriaal in de stal

Veel daken van oudere stallen zijn geïsoleerd met PUR of EPS. Maar dit isolatiemateriaal is erg brandbaar en mag bij nieuwbouw van een stal niet meer gebruikt worden. Bas Luitjes, risicodeskundige bij Univé, legt uit wat de alternatieven zijn en welke voor- en nadelen je tegen elkaar afweegt als je een keuze maakt.

Nieuwe Primera winkel in Schagen

Ondanks de digitale trend blijft een fysieke winkel relevant. Dat vindt ook Joran Idema, de trotse eigenaar van Primera Schagen. Hij deelde zijn verhaal met ons over het openen van zijn eigen winkel. Lees meer over Joran’s ondernemersavontuur en hoe hij zijn droom waarmaakte in onze volledige blog.