Kosten van
het hypotheekadvies

Unive Noord-Holland
Unive Noord-Holland

Kosten van het hypotheekadvies

Voor het adviseren en regelen van jouw hypotheek – advies en bemiddeling-  betaal je eenmalig een vast bedrag. De kosten van een hypotheekadvies zijn afhankelijk van de duur van een adviestraject.

Een oriëntatiegesprek is altijd gratis. Je kunt je hier aanmelden voor dit vrijblijvende gesprek met onze hypotheekadviseur. Na dit gesprek besluit je of je verder met ons wilt.

Belangrijk om te weten

  • De advisering en het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering (ORV) of woonlastenverzekering is bij deze tarieven inbegrepen.
  • De kosten zijn in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.
  • De factuur van het hypotheek en bemiddelingsadvies wordt in de meeste gevallen rechtstreeks naar de notaris gestuurd. De kosten brengen wij dus achteraf in rekening.

Laatste blogs

Wkb

Hypotheekadvies: je woning verbouwen en verduurzamen

Mensen kiezen er steeds vaker voor om hun eigen woning een grondige opknapbeurt te geven en ook meteen energiezuiniger te maken’ aldus Erkend Hypotheekadviseur en Financieel Planner Menno Ligthart. Door de hoge energieprijzen is het duurzamer maken van je huis zeer interessant geworden. Door de overwaarde op je woning is het mogelijk om hiervoor een tweede hypotheek af te sluiten.