In welke branche je ook werkzaam bent, als ondernemer komt er veel op je af. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden en waarvan je op de hoogte moet blijven. Tijd om  verzekeringen weer eens door te nemen, is er vaak niet. Daarom staan wij voor je klaar.

Gratis Bedrijfsverzekeringscheck

Tijdens de gratis Bedrijfsverzekeringscheck brengt onze adviseur samen met jou de bedrijfsrisico’s in beeld. Vervolgens stemmen wij af hoe je deze risico’s kunt voorkomen en beperken, en waar nodig verzekeren.

Laatste blogs

Een bij hoort erbij

De populatie van bijen neemt de laatste jaren af. Reden hiervan is dat het leefgebied van de bij wordt aangetast. Educatieve kinderboerdij SKIK in Hoogkarspel hebben hiervoor iets moois bedacht: een bijenstal.

GPS-dieven op rooftocht in Noord-Holland

Waar GPS-dieven eerst Noord-Holland grotendeels oversloegen, slaan ze de afgelopen weken in korte tijd meerdere malen keihard toe in de provincie. Ons advies: Beter meeverzekerd dan onverzekerd.

Gratis zonnebrand in de strijd tegen huidkanker

In de zwembaden in Hoogwoud en Volendam wordt deze zomer gratis zonnebrandcrème verstrekt. Het initiatief is opgezet vanuit het Ledenfonds om de kans op huidkanker te verkleinen.

Ondernemen: van start tot pensioen in 10 stappen

Als ondernemer zijn er belangrijke momenten waarop je voor keuzes komt te staan en wel wat hulp en advies kunt gebruiken. Wij hebben ze op een rijtje gezet.