In welke branche je ook werkzaam bent, als ondernemer komt er veel op je af. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden en waarvan je op de hoogte moet blijven. Tijd om  verzekeringen weer eens door te nemen, is er vaak niet. Daarom staan wij voor je klaar.

Gratis Bedrijfsverzekeringscheck

Tijdens de gratis Bedrijfsverzekeringscheck brengt onze adviseur samen met jou de bedrijfsrisico’s in beeld. Vervolgens stemmen wij af hoe je deze risico’s kunt voorkomen en beperken, en waar nodig verzekeren.

Laatste blogs

Schade Beverkoop

Schaderegelaar Alexander over brandschade

Zeer grote brand en explosie op bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar”, kopten de regionale kranten in december 2019. Schade-expert Alexander vertelt.

Blijf alert, ook op een elektrische fiets

Krijn stapte op zijn elektrische fiets en kreeg vervolgens een aanrijding. Wat zijn je rechten bij zo'n ongeluk, en hoe kan een jurist je helpen?

Help, mijn keuken past niet

Familie de Wit bestelde een nieuwe keuken, maar toen die geleverd werd, bleek hij niet te passen. Lees hier hun verhaal.

De webshop betaalt mijn geld niet terug. Wat nu?

Nederlanders zijn gek op online shoppen. Ruim 11,5 miljoen mensen shopt online, maar dat betekent ook dat het steeds vaker niet goed gaat.

Help, wat zijn mijn rechten tijdens deze coronacrisis?

Simone heeft een nulurencontract. Heeft zij recht op doorbetaling van haar loon? En is zij verplicht om vakantiedagen op te nemen?