Een hypotheek voor
je volgende huis?

Unive Noord-Holland
Unive Noord-Holland

Verhuisplannen? Een hypotheek voor je volgende huis

Je denkt na over verhuizen. Een extra slaapkamer, een grotere tuin of een garage erbij? Bij het kopen van een volgende woning doorloop je dezelfde stappen als bij je vorige huis. Maar er is een verschil. Je hebt nu al een huis met een hypotheek.

Wat doe je met je huidige hypotheek?

In veel gevallen is het mogelijk om je huidige hypotheek mee te nemen. Dat kan interessant zijn als je voor een langere periode een laag rentpercentage en een aantrekkelijke hypotheekvorm hebt. Je wilt natuurlijk ook weten hoe werkt het als je een bedrag moet bij lenen, omdat je er een duurder huis voor terugkoopt. Je hebt dan in eerste instantie de keuze uit een lineaire of annuïteitenhypotheek als je wilt profiteren van hypotheekrenteaftrek. Wil je weten wat in jouw situatie het meest gunstige uitpakt? Dan kun je bij ons terecht voor een deskundig en betrouwbaar advies. Univé biedt onafhankelijk hypotheekadvies en werkt samen met verschillende geldverstrekkers. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuzes, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur. Binnen een half uur heb je inzicht in jouw hypotheekmogelijkheden om een volgend huis te kopen. Het gesprek kan in onze Univé-winkel, bij jou thuis, telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden.

De voordelen van Univé

  • Eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies
  • Advies over de hypotheekvorm die bij jou het beste past (denk aan lineair, annuïteiten, aflossingsvrij en overige vormen)
  • Keuze uit meerdere hypotheekverstrekkers
  • Begeleiding bij het hele traject
  • Altijd een hypotheek op maat
  • Advies in de winkel, via beeldbellen, telefonisch of bij je thuis

Meer informatie of een afspraak maken?

Ben je benieuwd naar jouw hypotheekmogelijkheden? Wij helpen je graag. Bel ons of plan direct een oriënterend hypotheekgesprek in.

  • Hidden
  • Hidden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 uur – 17:00 uur

Laatste blogs

Blog: einde rentevast periode in zicht

Bereikt jouw hypotheek de komende maanden de einddatum van je rentevast periode? Je hoeft in principe niets te doen, want je bank stuurt je op tijd een voorstel. Toch kun je beter wel alvast in actie komen. Het einde van de rentevast periode biedt namelijk ook kansen.