Is het verstandig om
je hypotheek over te sluiten?

Unive Noord-Holland
Unive Noord-Holland

Je hypotheek oversluiten?

Je woont met plezier in je huis en je bent niet van plan om te verhuizen. Je bent benieuwd of je op jouw hypotheek kunt besparen. Bijvoorbeeld als het einde van je rentevaste periode in zicht komt. En je zonder boete kunt overstappen van hypotheekverstrekker. En misschien overweeg je om je hypotheek naar een andere hypotheekvorm over te sluiten?

Onafhankelijk hypotheekadvies

Overstappen naar een andere hypotheekvorm of een andere hypotheekverstrekker kan een goede keuze zijn. Het is verstandig om onafhankelijk advies in te winnen over de beste aanpak. Wil je weten wat in jouw geval verstandig is om te doen? Meld je aan voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek met onze hypotheekadviseur. Binnen een half uur heb je inzicht in jouw mogelijkheden.

De voordelen van Univé

  • Eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies
  • Advies over de hypotheekvorm die bij jou het beste past (denk aan lineair, annuïteiten, aflossingsvrij en overige vormen)
  • Keuze uit meerdere hypotheekverstrekkers
  • Begeleiding bij het hele traject
  • Altijd een hypotheek op maat
  • Advies in de winkel, via beeldbellen, telefonisch of bij je thuis

Meer informatie of een afspraak maken?

Ben je benieuwd naar jouw hypotheekmogelijkheden? Wij helpen je graag. Bel ons of plan direct een oriënterend hypotheekgesprek in.

  • Hidden
  • Hidden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 uur – 17:00 uur

Laatste blogs

Blog: einde rentevast periode in zicht

Bereikt jouw hypotheek de komende maanden de einddatum van je rentevast periode? Je hoeft in principe niets te doen, want je bank stuurt je op tijd een voorstel. Toch kun je beter wel alvast in actie komen. Het einde van de rentevast periode biedt namelijk ook kansen.
Wkb

Hypotheekadvies: je woning verbouwen en verduurzamen

Mensen kiezen er steeds vaker voor om hun eigen woning een grondige opknapbeurt te geven en ook meteen energiezuiniger te maken’ aldus Erkend Hypotheekadviseur en Financieel Planner Menno Ligthart. Door de hoge energieprijzen is het duurzamer maken van je huis zeer interessant geworden. Door de overwaarde op je woning is het mogelijk om hiervoor een tweede hypotheek af te sluiten.