Een hypotheek nodig om
je woning te verbouwen?

Unive Noord-Holland
Unive Noord-Holland

Hypotheek voor een verbouwing

Heb je plannen om je woning te verbouwen? Bijvoorbeeld een uitbouw van je woonkamer, een dakkapel of een nieuwe badkamer of keuken? Dan heb je daarvoor natuurlijk geld nodig. Je kunt je verbouwing op een aantal manieren financieren. Bijvoorbeeld met eigen spaargeld, een lening of met een hypotheek voor de verbouwing. Het verhogen van je huidige hypotheek is mogelijk door een tweede hypotheek af te sluiten.

Verbouwen en verduurzamen van je woning

Veel mensen kiezen ervoor om een verbouwing te combineren met het energiezuiniger maken van hun woning. Denk aan zonnepanelen, HR+++glas en het isoleren van je dak, muren of vloer. Een slimme keuze met de hoge energieprijzen. Je verdient je investering steeds sneller terug.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur. Binnen een half uur heb je inzicht in jouw hypotheekmogelijkheden voor een verbouwing en verduurzaming van je woning. Het gesprek kan in onze Univé-winkel, bij jou thuis, telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden.

De voordelen van Univé

  • Eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies
  • Advies over de hypotheekvorm die bij jou het beste past (denk aan lineair, annuïteiten, aflossingsvrij en overige vormen)
  • Keuze uit meerdere hypotheekverstrekkers
  • Begeleiding bij het hele traject
  • Altijd een hypotheek op maat
  • Advies in de winkel, via beeldbellen, telefonisch of bij je thuis

Meer informatie of een afspraak maken?

Ben je benieuwd naar jouw hypotheekmogelijkheden? Wij helpen je graag. Bel ons of plan direct een oriënterend hypotheekgesprek in.

  • Hidden
  • Hidden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 uur – 17:00 uur

Laatste blogs

Blog: einde rentevast periode in zicht

Bereikt jouw hypotheek de komende maanden de einddatum van je rentevast periode? Je hoeft in principe niets te doen, want je bank stuurt je op tijd een voorstel. Toch kun je beter wel alvast in actie komen. Het einde van de rentevast periode biedt namelijk ook kansen.