Een hypotheek nodig om
je woning te verduurzamen?

Unive Noord-Holland
Unive Noord-Holland

Hypotheek voor het verduurzamen van je woning

Je woning verduurzamen is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Het is vaak een goede investering, zeker met de hoge energieprijzen. Je energierekening daalt en je woningwaarde stijgt. Bij energie besparende maatregelen kun je denken aan het isoleren van je dak, muren of vloer, de aanschaf van zonnepanelen, HR+++ glas of een warmtepomp. Dit kan je met de overwaarde van je huis bekostigen.

Meer lenen voor energiebesparende maatregelen

Mocht je nog niet zo veel overwaarde hebben op je woning en je wilt toch verduurzamen, dan zijn er andere mogelijkheden. Zo kun je tot 106% van de waarde van je woning lenen voor energiebesparende voorzieningen. Daarnaast is er de mogelijkheid om meer te lenen als je inkomen in de tussentijd is gestegen.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur. Binnen een half uur heb je inzicht in jouw hypotheekmogelijkheden om jouw woning te verduurzamen en eventueel ook te verbouwen. Het gesprek kan in onze Univé-winkel, bij jou thuis, telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden.

De voordelen van Univé

  • Eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies
  • Advies over de hypotheekvorm die bij jou het beste past (denk aan lineair, annuïteiten, aflossingsvrij en overige vormen)
  • Keuze uit meerdere hypotheekverstrekkers
  • Begeleiding bij het hele traject
  • Altijd een hypotheek op maat
  • Advies in de winkel, via beeldbellen, telefonisch of bij je thuis

Meer informatie of een afspraak maken?

Ben je benieuwd naar jouw hypotheekmogelijkheden? Wij helpen je graag. Bel ons of plan direct een oriënterend hypotheekgesprek in.

  • Hidden
  • Hidden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 uur – 17:00 uur

Laatste blogs

Blog: einde rentevast periode in zicht

Bereikt jouw hypotheek de komende maanden de einddatum van je rentevast periode? Je hoeft in principe niets te doen, want je bank stuurt je op tijd een voorstel. Toch kun je beter wel alvast in actie komen. Het einde van de rentevast periode biedt namelijk ook kansen.